Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poraďte prosím na co se mám zaměřit(funkce) při výběru DVD rekordéru s HDD.
Co se týká značky je mi docela jedno co to bude. No, spíše bude rozhodovat cena.
Děkuji za tipy.
děkuji za radu,
mě šlo hlavne jen o to max nahrat nejaký film,pořad na hdd v rekorderu podívat se na něj a pak se muže klidně vymazat
P.S. prostě jakoby klasika video = nahrát / podívat / vymazat a porad dokola
No pokudnebudeš mít zrovna čas, určitě se ti nějaké to místo na HDD sejde. Na kaetu taky můžeš přeci nahrát více filmů ![]()
pak nezapomeň, že ne všechny umí DVDčka přehratelná i na něčem jiném než jsou samotné rekordéry téže značky... ![]()
Jestli máš doma nějaký volný hard disk, tak cenově by možná vyšel líp jen ten digitální tuner (nebo jak se to jmenuje, DVB-T?) a do toho strčit HD. Tuhle službu Ti to taky udělá.
Já s tim byl velice spokojen uživatelsky, ale doporučit svůj konkrétní typ nemůžu, protože po dvou letech mi odešel nejspíš zdroj. Což mě zklamalo, zvlášť, když z toho rok to leželo ve skříni...
no jo, zrovna dneska mi přišel... jediné na co jsem narazil, že nefunguje digi TV v MPEG-4 a že připojení flashky přes USB se může hodit ![]()
já se za to nestydím
consumer.philips.com/...
Je to fakt legrace vrátit aktuálně běžící program kdykoliv zpět nebo zastavit a pak dohnat přeskočením reklam...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.