Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvd rekordér s HDD - na co koukat při výběru

Od: kubinec® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

poraďte prosím na co se mám zaměřit(funkce) při výběru DVD rekordéru s HDD.

Co se týká značky je mi docela jedno co to bude. No, spíše bude rozhodovat cena.

Děkuji za tipy.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Velikost HDD alespoň 160 GB, analogový a digitální tuner, HDMI konektivita...

hodnocení

děkuji za radu,

mě šlo hlavne jen o to max nahrat nejaký film,pořad na hdd v rekorderu podívat se na něj a pak se muže klidně vymazat

P.S. prostě jakoby klasika video = nahrát / podívat / vymazat a porad dokola

No pokudnebudeš mít zrovna čas, určitě se ti nějaké to místo na HDD sejde. Na kaetu taky můžeš přeci nahrát více filmů :)

hodnocení

ale asi jo, bylo by lepčí si někdy něco "vypálit" na disk z rekordéru

pak nezapomeň, že ne všechny umí DVDčka přehratelná i na něčem jiném než jsou samotné rekordéry téže značky... ;)

jarmik*

Jestli máš doma nějaký volný hard disk, tak cenově by možná vyšel líp jen ten digitální tuner (nebo jak se to jmenuje, DVB-T?) a do toho strčit HD. Tuhle službu Ti to taky udělá.

Já s tim byl velice spokojen uživatelsky, ale doporučit svůj konkrétní typ nemůžu, protože po dvou letech mi odešel nejspíš zdroj. Což mě zklamalo, zvlášť, když z toho rok to leželo ve skříni...

no jo, zrovna dneska mi přišel... jediné na co jsem narazil, že nefunguje digi TV v MPEG-4 a že připojení flashky přes USB se může hodit ;)

hodnocení

a co to máš zač? jestli můžeš pošli na vn. poštu

děkuji

já se za to nestydím ;) consumer.philips.com/...

Je to fakt legrace vrátit aktuálně běžící program kdykoliv zpět nebo zastavit a pak dohnat přeskočením reklam... *smich*

ještě mě napadá: štve mě že nemá programového průvodce, to má až dražší typ... ale 2tis navíc bych nedal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]