Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera u zvonku-lze přenést obraz do mobilu?

Od: ajdinka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer všem, ráda bych si zřídila kamerový systém do domácnosti, jde mi o to, že pokud by někdo stál za brankou a zvonil, aby se mi to zobrazilo na kamerách, což je asi standart, ale jde mi hlavně o to, aby se mi to zobrazilo na mobil, přes nějakou aplikaci? Nastítím-někdo zazvoní u branky-já nejsem doma- tak mi začne vyzvánět telefon, a mohla bych vidět kdo tam stojí-nejlépe abych s tím člověkem mohla i komunikovat...no nevím...lze to vůbec...?kolik by to mohlo stát? Děkuji všem za případné odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na finančním rozpočtu a požadavcích. Nemám bohužel přístup na internet, proto nejsem schopen stanovit cenu. IP kamera (mikrofon, reproduktor), router, přístup k internetu... svépomocí cca 2000-5000Kč.. pak "chytrý telefon" s přístupem k internetu... Předpokládám, že by jste to svěřila pověřené osobě. Proto mě nezbývá poradit jinak než, že požádejte jakoukoli firmu zabývající se tímto segmentem o kalkulaci..

hodnocení

0x

1. na Amperu v Brně vystavovala firma tssgroup sadu domácího barevného videotelefonu easydoor 37T; od dubna 2014 bude možno k této sadě dokoupit přístup do sítě mobilního operátora - záleží pouze na SIM, kterou si pořídíte; po zazvonění u branky je současně aktivován váš mobil, můžete hovořit s návštěnou s tím, že návštěva ani neví, že nejste doma; více na stránkách: tssgroup.cz/...

2. řešení s tím, abyste viděla na chytrém mobilu i návštěvu je možno s použitím kamer s připojením na internet např:

alza.cz/...

taková úplně jednoduchá s obousměrnou komunikací, fungující mimo domácí videotelefon, ale reaguje na pohyb a od toho se odvíjí vše ostatní

vy ale požadujete hlídání od branky, tak v tom případě bude jednodušší první řešení, sice dražší, ale "vše v jednom"

doplněno 20.03.14 14:05:

ještě k ceně, ta se pohybuje cca 8400,- za sadu domácího videotelefonu; k tomu modul GSM a měsíční paušál za SIM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]