Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka Amica

Od: potesen odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu. Máme starou Amicu myčku a nejdříve se tu a tam stalo, že jsem našel tabletu nerozpuštěnou dole, ale nyní se rozhodla stávkovat a jen chrčí. Pravděpodobně nenapustí vodu. Nalil jsem do ní cca 10 litrů a vodu to odčerpá. Takže otázka na závěr zní...máte někdo zkušenost na co se zaměřit a jestli vůbec a nekoupit rovnou novou?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No s myčkou Amica vám neporadím ale měl jsem od nich šporák a po roku šel z domu i navzdory reklamacím (ulomené dvířka ,strrhlé kolečko na ovladání opravář řekl že máme olšové ruky)Takže AMICU už nikdy

mlejnecek
hodnocení

0x

Našel jsem vaší otázku až teď, ale řeším podobný problém. Stačí odkrytovat po dvířkami ze předu a najdete tam vodu. Doporučuji vypnout ze zásuvky a vytřít. Je tam plovák zhruba uprostřed a ten způsobí zapnutí čerpadla a zastaví zbytek procesu. Jinak se u nás ale xchyba opakuje zcela nepravidelně takže vyhráno není :( Po vytření stačí nechat chvíli odpočinout a zase pojede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]