Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se zeptat kolik může stát výměna displeje na sony experia L.
Předem díky za odpověď.
Kolik stoji vymena, to tezko posoudit. Zalezi servis od servisu. Poptejte se kolik stoji ten displej u nich, kolik za opravu, jinak pokud je to sony xperia L c2105, tak pro predstavu zde .
Dotykova deska od 726,-kc cerna.
Děkuji za odpověď. Rozhodně se poptám v servisech a u T-mobilu jen mě zajímali pohybující se ceny.
info2.mironet.cz/... např.
Teď jsme u nich nechávali opravit Zopo s prasklým displejem, cena 3tis - ale měsíc a půl se čekalo na nový díl...
Doplňující otázka: U volání mi zčerná obrazovka a nejde ji rozsvítit. Vedle předního fotoaparátu nebo jak bych to řekl svítí při volání vždy červené světýlko nevíte čím by to mohlo být.
Ještě jednou předem děkuji za odpověď
Ano to myslím, ale to fungovalo tak dokud mi nespadl. Teď když vytočím číslo tak okamžitě zhasne a nahoře svítí červené světýlko
mikihan:
některé typy Xperie mají digitizér a display dost pevně slepené dohromady jako díl - bohužel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.