Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky telefon s dual sim okolo 3 tis?

Od: stihl odpovědí: 9 změna:

Ahoj rad bych si nechal poradit jaky koupit telefon. otec ma niki lumia 520 a je velice spokojeny ta stoji lehce pod 4 tis coz klidne investuju,ale rad bych za ty penize mel uz vic jak 512 RAM a lepsi fotak.

hlavne chci poradit,ktery system je nejspolehlivejsi. Vice aplikaci asi bdue pro android ze? chci at je telefonsvizny vydrzi pri beznem pouzivani aspon 3 dny ( denne hovor pul hodiny) par mjnut serfovani na netu, mozna nejaka hra pokud me to zaujme nic extra

rad bych aby to melo fotak,ktery se vyrovna moji nokii N85 coz se obavam,ze bude slozite,protoze ten byl hodnoceny dobre.

dual sim chci kvuli preminani na kartu s internetem a tim se dostavam bohuzel do vod,kde jsou neznackovy vyrobci a ja nevim s cim se nespalit. nejlepe se mi,asi jevi GIGABYTE,ale fotak ma te cenove relaci naprosto naprd pry.

vyplati se koupit bazarovy telefon v zaruce? videl sme inzeraty,ze treba tu lumii daji o 400 levneji i kdyz je telefon par mesicu stary coz mi pripada jako scifi s padem cen a amortizaci

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, ve Vaší cenové relaci dobrý smartphone s Androidem pravděpodobně neseženete. Zbývá Windows dobrý napříč všemi cenovými možnostmi, a když se řekne Windows Phone, tak jedině Nokia Lumia. Gigabyte moc nemusím, v otázce baterie a přehřívání jsou jejich telefony na vedoucí pozici a navíc (pokud se nic od listopadu 013 nezměnilo) používají nevyladěnou a nekompatibilní verzi Androidu. Nákupu bazarovek bych se moc nebál, pokud mají záruku a prodávají je v kamenných obchodech, nikoli od soukromníka. Doporučuji Alzu, 75% u nich kupovaných věcí mám právě z jejich bazaru, ušetřil jsem a jsem spokojený.

elisek1988*
hodnocení

0x

Doporučuji mrknout na pandawill.com/... Doprava většinou zdarma a mám s nimi dobré zkušenosti.

stihl
hodnocení

diky,ale chci koupit neco fakt znackoveho a budu msuet priplatit at je telefon ceska distribuce a ne sedivka,takze proste nekde na alze

elisek1988*

Za českou distibuci si hodně připlatíte. Čínské telefony jsou ve velmi dobré kvalitě, např ZOPO. Některé čínské značky jsou uevedeny i na český trh, ale ta přirážka za českou distribuci je velká. Hlavně nový android má v základu češtinu. Ale to je věc jiná. Pokud chcete, aby byl telefon svižný, zapomeňta na RAM 512, doporučuji nejméně 1GB, ještě lépe 2GB. Sama mám Samsung Galaxy Ace 2, kde je uváděná RAM 768Mb a řeknu Vám, je to neuvěřitelný lenoch. Čekám, i když chci spustit jen kontakty. A kdyby se náhodou něco stalo a musela bych volat např. policii, trvala by mi celá operace minimálně dvě minuty. A pokud vím, česká distribuce není ohledně duálních telefonů moc bohatá. Takže pokud chcete dobrý telefon a trváte si na české distribuci, připravte si mnohem víc než 3tisíce. A Vaše skromné přání, aby vydržela baterie alespň tři dny je v dnešní době úsměvné. Tohle totiž není u chytrých telefonů možné. U mého samsungu je udávaná doba pohotovosti asi 7 dní, pravda je taková, že nabíjím nejméně každy den a dosta často i dvakrát denně. A to nejsem žádný extra telefonista, ani moc nesurfuji na netu a hry hraju pouze minimálně. On ten velký displej sežere dost baterky. A navíc spousta systémových souborů, jež se sami spouští, to je pro baterku úplný konec. Jsem zvědavá, co si nakonec vyberete :).

doplněno 16.03.14 16:51:

Ještě doplním. Doporučuji kouknout na heureku, kde se dají nastavit veškeré požadované parametry plus přečíst recenze. A dále pak na mobilmania.cz/... kde se dá vyhledat telefon a shlédnout jeho celkové hodnocení dle vybavenosti telefonu.

hodnocení

0x

Koukni na tenhle sice ta ramka je to tvoje minimun,ale jinak parametry slušný. Syn ho má rok a šlape bez problémů.

elisek1988*
hodnocení

0x

Co jsem koukala na nabídky telefonů s CZ distribucí, vybrala bych si tento:

mobilni-telefony.heureka./...

Cena s CZ distribucí 3899.

Přítel ZOPO má a je naprosto spokojen.

Firmě Gigabyte bych se vyhnula.

pfpetr*
Jen dodám ze 512pamet u lumie není jako 512 u androidu. Mam nejlevnější lumii 520 a nesekne se ani při tune spzstenych aplikaci . Co se týče dostupnych aplikaci žádná mi nechybí ba naopak , je jich dost. Pouze vydrz je při používání všeho jen 1 den . Hodne volám i internetuju ale stačí každý den před usnutím nabit
stihl

Tak rozhodne radej za 3800 nokii nez za 3 tis nejaky cinsky srot,ktery nema podboru. chci se drzet znamich znacek. proc se vyhybat proboha gigabytu,kdyz to je znami vyrobce komponentu do PC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]