Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlavní sluchátka okolo 6000 kč

Od: lion7654 odpovědí: 5 změna:
dravim, chystám se koupit nová sluchátka (+- 6000 Kc). Hledal jsem a zaujaly mě tyto sluchátka.
sluchatka.heureka.cz/...
sluchatka.heureka.cz/...
sluchatka.heureka.cz/...
Celkem mi záleží na vzhledu a abych si je mohl nosit sebou. Bohužel nemam jak porovnat sluchátka mezi sebou. A tak jsem se obrátil na poradnu, jestli by mi někdo zkušený neporadil jaké z nich si vzit. Popřípadě nnějaké jiné pokud by byly v této cenové relaci lepší. Byl bych moc rád za radu. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Každý koho znám s trochou hudebního vkusu/sluchu kdo vyzkoušel beats je označil za sluchátka v ceně tak 1500,- to je navíc dnes všeobecně známé...jen stylový předražený hnus..

Jinak doporučím web avmania.cz který se cekem hudbou videem zaobírá a dle jejich recenze a jednoho serveru jsem si koupil sluchátka na míru...byť šlo o levnější zkraceno.cz/...

Pokud není čas a možnost přijdou i dobré recenze vhod...

lion7654
hodnocení

Děkuji všem. Na tu avmaniu se určitě podivam.

hodnocení

0x

Už to píšu poněkolikáté...

Sluchátka (a další komponenty u kterých jde o zvuk) se nevybírají podle vzhledu...a ještě k všemu na webu.

To Vám je vážně šuma fuk, že budete mít "krásná" sluchátka, která Vám zvukově vůbec nemusí vyhovovat?

Pravda, v případě že posloucháte "hudbu" stylu "bum cink", pak je to jedno...ale v každém jiném případě to jedno není (nebo by podle mne být nemělo).

(A to ještě nemluvím o to, že Vám sluchátka musí "sednou" s nějakým mp3 přehrávačem, nebo z čeho budete sluchátka napájet muzikou).

lion7654
hodnocení

U tech v-moda nebo sennheiser to neni tak o vzhledu jako spíš o doporučení .
Nemam moc možnost si vyzkoušet všechny sluchny co bych chtel. Kdybych si mel vybirat podle vzhledu tak sahnu po beats.

Pokud Vám jde o zvuk, potom se bez poslechu neobejdete.

I mezi jednotlivými modely Sennheiser jsou podstatné rozdíly...natož mezi značkami.

Některá sluchátka mohou lépe hrát vážnou hudbu, některá rock...atd atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]