Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace T-Mobile

Od: mirovlach odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Včera jsem si byl již po čtvrté vyzvednout tel z reklamace, již jsem papír nepodepsal, a chtěl jsem odstoupit od smlouvy.

První dvě závady byly, že selhaly součástky, na podruhé jej opravili, ale tel se mi začal po návštěvě servisu sám vypínat. Třetí reklamace byla na toto téma, a ze servisu byl tel vrácen, že se závada neprojevila. Ale přehráli software. Pracovník mi řekl, že závadu odstranili přehráním software. Po týdnu jsem šel zpět ze stejnou poruchou, dělalo to to stejné. Tel se vypínal. Po pár dnech se tel vrátil, že chyba byla v baterii, že jí vyměnili.

Závady na sobě závisely, před první návštěvou se tel nevypínal, začal až po návštěvě druhé. Mám tedy nárok na odstup od smlouvy, když mi tu třetí neuznali ale tu čtvtou stejnou závadu ano? Jelikož jsem připraven dát tel ke znalci. Popřípadě obrátit na čoi.

Prodavač mi na mou otázku řekl, že třetí uznána nebyla, že se závada neprojevila, proto nechápu proč přehrávali software, jelikož to zásah do tel je. Poté jak jsem mu řekl, že jsem připraven poslat tel znalci, začal úplně o něčem jiném důvodu proč nemůže. Po cca dalších 5 minutách řekl, že dnes zavolá vedoucímu a musí to s ním probrat. Osobně si myslím, z laického hlediska, že nárok na vrácení mám, jelikož třetí závadu neodhalil servis jez z vlastní neiniciativy a prodlužování.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

zkusil bych se obrátit na SOS spotřebitleů mají net a i beplatnou poradnu, pomáhají i s reklamacemi...

jmhad*
hodnocení

0x

Pokud se jedná o dotovaný telefon,pak je to smutné kino. Jedině se dohodnout na výměně za jiný - pod hrozbou ukončení vtahu s T-Mobile - přejit k jinému operátorovi. Takový telefon je součástí platnosti smlouvy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]