Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zítra si mám vybrat mobil s androidem do 2000 tisíc, starý se mi rozbil a nemám záložní.
Jaký telefon mi doporučíte?
poradite mi prosim nekdo po dlouhe dobe si kupuju novej telefon jako nahrada za NOKIA N85,ktera ma sve co potrebuju,ale deska zoxidovana a ma to nekdy vypadky baterie a zije si svym pomalym zivotem je mi lito to dat do supliku,ale je to prej neprodejne i kdyz na rok 2009 nabuseny telefon jak prase.
cenova relace 2500-4 tis,ale idelane okolo 3 tis otec ma nokia lumia 520 a je moc spokojeny jak to je sladene,ale ten fotak bdue nabeton hrosi jak v te me N85 coz nechci.
takze pozadavky lepsi fotak, DUAL SIM coz nesplni bohuzel lumia a musims e orientovat na neznackove telefony ceho se prave bojim. jinak aby byl telefon svizny, proto asi vic jak 512 RAM nevim jestli to staci vydrz baterie aspon 2 dny pri beznem telefonovani a pripojovani na net.
a prosim o vypis znacek na kterese mam orientovat. ja se zatim dival je na gigabyte,protoze nejaky sencore,evoleve,aligator a podobne me desi. kolega koupil za 3 tis sencor a uz ma problemy.
takze radej ozelim dual sim a fotak nez abyhc mel srot,ale ten dual sim bych potreboval kvuli prepinani na kartu s netem od mobil.cz,kde je zdarma
Co říkáte na tento? mobilni-telefony.heureka./...
doplněno 14.03.14 22:39:tak si asi pořídím ten lg, ten splňuje moje očekávání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.