Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil s androidem do 2000 spěchá

Od: frkotou* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, zítra si mám vybrat mobil s androidem do 2000 tisíc, starý se mi rozbil a nemám záložní.

Jaký telefon mi doporučíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Starší nebo nový?

frkotou*
hodnocení

Nejlépe nový.

mirovlach
stihl

poradite mi prosim nekdo po dlouhe dobe si kupuju novej telefon jako nahrada za NOKIA N85,ktera ma sve co potrebuju,ale deska zoxidovana a ma to nekdy vypadky baterie a zije si svym pomalym zivotem:( je mi lito to dat do supliku,ale je to prej neprodejne i kdyz na rok 2009 nabuseny telefon jak prase.

cenova relace 2500-4 tis,ale idelane okolo 3 tis otec ma nokia lumia 520 a je moc spokojeny jak to je sladene,ale ten fotak bdue nabeton hrosi jak v te me N85 coz nechci.

takze pozadavky lepsi fotak, DUAL SIM coz nesplni bohuzel lumia:( a musims e orientovat na neznackove telefony ceho se prave bojim. jinak aby byl telefon svizny, proto asi vic jak 512 RAM nevim jestli to staci vydrz baterie aspon 2 dny pri beznem telefonovani a pripojovani na net.

a prosim o vypis znacek na kterese mam orientovat. ja se zatim dival je na gigabyte,protoze nejaky sencore,evoleve,aligator a podobne me desi. kolega koupil za 3 tis sencor a uz ma problemy.

takze radej ozelim dual sim a fotak nez abyhc mel srot,ale ten dual sim bych potreboval kvuli prepinani na kartu s netem od mobil.cz,kde je zdarma

kadel*
hodnocení

0x

frkotou*
hodnocení

Co říkáte na tento? mobilni-telefony.heureka./...

doplněno 14.03.14 22:39:

tak si asi pořídím ten lg, ten splňuje moje očekávání. :)

Pokud vám nevadí špatný foťák a malé rozlišení displeje, tak lepší neseženete.

hodnocení

0x

Trošku přes limit: mobilni-telefony.heureka./...

frkotou*
hodnocení

Tak už mám ten lg a jsem s ním spokojen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]