Nejste přihlášen/a.
Věřili byste tomu, že u mobilu vydrží baterie 15dní v kuse a nevybije se, i když z něho neni telefonováno ani posílané sms tedy je jen zapnutý ? Já vím,debilní otázka,ale má svůj důvod , dík za názory
.
když jsem byl 14 dní doma nemocný a prakticky jsem to proležel s notebookem v posteli, na mobil jsem skoro ani nesáhl (tehdy jsem měl HTC Legend), měl jsem k němu dvě baterky a při brouzdání na netu nebyl problém obě za den vybít.
Každopádně během nemoci, kdy mobil ležel na poličce a poslal jsem z něho tak 2 SMS a přijal 2 hovory, vydržel bez nabití 7 dní na jednu baterii
A to je dobře, nebo špatně?
Já když jdu spát, tak dám mobil nabíjet a je mi srdečně jedno kolik dní by vydržel, takhĺe mám jistotu, že mi vydrží vždy když jej potřebuju
hope:
pokud se Li-XX články nabíjejí častěji při každé příležitosti a ne když jsou vybité na svou povolenou minimální mez, tak počet cyklů neúměrně mnohonásobně stoupá. Li-XX bohužel stárnou chemicky a jdou do kopru i když se nepoužívají - jenom skladují.
doplněno 15.03.14 21:59:Cykly jsou počítány vždy plné nabití / vybití, u Ni-XX se "došťuchování" a tím zvětšení počtu cyklů moc aplikovat nedalo, protože hrozil paměťový efekt, to u Li-XX nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.