Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přeposlat písničku do telefonu?

Od: viky® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer.

Prosím o radu, jak s telefonem. Telefon Sencor Element P -450, kde mám písničky, které potřebují přes Bluetooth, poslat do druhého telefonu Sencor Element P- 500. Telefony spojíme , ale to je vše. Poradíte, jak odeslat písničku?

Potřebují vysvětlení. Děkuji Viky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

3x

Otevřít danou písničku a dát odeslat? Buď v hudebním přehrávači /pokud to umožňuje/ nebo ve správci souborů.

hodnocení

Když otevřu písničku, tak mám tuto možnost. 1/ Zvukové centrum, 2/Knihovna, 3/ Náhodně - všechny, 4/ Přidat do seznamu stop, 5/ použít jako vyzváněcí tón, 6/ smazat.

Źádná jiná nabídka tam není. Jak to mám odeslat? Viky

miklous*
Zdravím. Neotvírejte písničku v přehrávači, ale přímo ve složce, kde ji máte uloženou. Tam možnost ODESLAT najdete. Je to stejné, jako když posíláte třeba foto...
Tak co, zdařilo se? M
hodnocení

Dobrý večer. Konečně už vím, jak odeslat z mého telefonu, písničku, nebo fotografii. I když jsem v Nastavení, našla Průzkumník souborů, dál Audio, kde jsou písničky uložené, tak odeslat nešly. Stavila jsem se v Tescu a tam u pracovníka, co prodává telefony, se zeptala, co dělám za chybu. Je to úplně jednoduché, když to víte. V Audiu, podržíte prst na písničce tak dlouho, až naskočí nabídka " Možnosti souboru", kde je sdílet a už se to odešle. Všem Vám moc děkuji za rady. Viky

hodnocení

3x

Je to tak, jak píše kolegyně @miklous - neotevírat v přehrávači, ale v aplikaci na procházení souborů - já používám Total Commander. Přes něj se zobrazují složky tak, jak to známe z počítače. Stačí najít složku, kde je písnička uložená, vybrat písničku a dát "Odeslat do" a tam vybrat Bouetooth. V jiné aplikaci to bude podobné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]