Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Stojím před nákupem nového mobilního telefonu a potřeboval bych poradit jakému dát přednost. Měl by to být dotykový telefon,tudíž je tázka, jaký operační systém zrovna potřebuji. Zajímavé telefony pro mě jsou Nokia lumia 800 má OS Windows a ty ostatní Sony Xperia Go, Huawei G 300 a Samsung Ace II mají zase OS Android. Každý asi potřebuje něco jiného, tudíž dodávám alespoň malou záchytnou informaci,že nejsem OSVČ ale jezdím hodně po cestách někdy i za hranice ČR,v otázce cenové je to cca 5-8 tisíc Kč. Z pohledu mého se přikláním k oné Nokii, ale z úst prodejce slyším různé komentáře. Může někdo prosím poradit? Ty,kteří mě místo rady posílají na různé recenze a chytře popisují jak se tyto otázky zde na těchto stránkách opakují a nemají zde co dělat pozdravuji a prosím o laskavost,ať v klidu opustí tuto otázku. Všem ostatním děkuji za odpověď
Nokie je mrtvá firma a s tím že do svých mobilů dává widows to dodělala úplně. K androidímu telefonu existuje velké množství aplikací a zdarma nebo za směšnou cenu.
Ano, spolupráce s "MalýmMěkkým" leccos pokazila, ale kdybych si teď měl koupit mobil, zase bych zvolil Nokii. Už mám pátou (3310, 3410, 6230i, 6300 a C6-00) a nikdy jsem neměl sebemenší problém. Navíc mají velice dobrou mechanickou odolnost - nemyslím si, že je obvyklé, aby dotykáč vydržel >10 pádů na zem (lino, dlaždice, asfalt) z výšky >1 m a zůstal jen s lehkými oděrkami, bez vážnějšího poškození (6230i dokonce vydržela utopení v záchodu a o nějakou dobu později pád z 1. patra na hlínu, 6300 pád z asi dost rychle jedoucího auta (nalezena u silnice)). Volil bych C6-01 (Symbian Belle). V naší rodině je 8 Nokií (a další 4 čekají v šuplíku) a nemám jedinou výtku.
Android je údajně nejrozšířenější OS v MT.Ve starém smartfounu (moto MPX200) byl WMP 2003 a abych řekl pravdu moc jsem si s ním nerozumněl.poté po X obyčejných Nokiích (bez OS) jsem si pořídil Samsung Pocket s androidem a zatím OK.i když ho mám jen necelého půl roku.Jediný problém ,z počátku byl s propojením s PC-Nokie + Nokia-PC suite no problém ať již Blutu nebo kabel.S tímto jsem zkoušel kde co ,nakonec po nějaké době než jsem si zvykl a na Samsung Kies to bylo problémi přes blutu,přes to nejde správně dodnes!.
Já osobně bych si vzal tu nokii lumii 800 muj tata ji ma a je sní spokojen já jsem měl taky šanci pracovat s windows phone 7.5 a přišlo mi to jako dobrá varianta já jsem mel android a docela rychle mně na pohled omrzel protože mněl všední vzhled ,jediný nedostatek u windouws phounu je že mejí o trochu mín aplikaci,já osobně jsem premýšlel na lumii kvuly operacnímu systemu a vzhledu protoze vzhled má neobyčejný
Nechápu jak může někdo zodpovědně tvrdit, že android je nudný . Naopak, vše od Microsoftu je nudné a v mobilech nemají windows vůbec žádnou budoucnost
Android má jen jeden problém, který čeká i na WP7 - viry. Už je s nimi prý stejně velký problém jako ve Windows. Já bych bral nějakou Nokii se S. Belle.
Jo ty "pushované" reklamy mě začaly štvát v okamžiku, kdy se začaly ohlašovat zvukem SMS, tak jsem nedavno udělal úplný reset telefonu a mám klid - zatím. Mám takové tušení co mi to způsobilo, bylo to několik živých tapet, bohužel jsem jich instaloval několik a nevím která to měla na svědomí, tak je teď budu instalovat po jedné a uvidím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.