Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy s3

Od: liki12® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám mobilní telefon samsung galaxy s3 ale když ho zapnu tak se mi jen zobrazí Samsung GALAXY SIII GT-I9300 a nic víc co stím?

Samsung galaxy s3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

1x

byl prováděn root?

doplněno 14.03.14 12:27:

Factory Reset trojhmatem nepomuze?

doplněno 14.03.14 12:34:

Vypněte na Samsung Galaxy S3 nebo vyjměte baterii

Ujistěte se, že náš Samsung Galaxy S3 ve vypnutém stavu a baterie již v pozici.

Stiskněte současně a podržte: VOLUME UP + HOME + POWER BUTTON , dokud se na obrazovce menu se objeví

Vyberte: Wipe data / Factory Reset s VOLUME DOWN a stiskněte tlačítko POWER na klepněte na tlačítko OK / vstup

Dokončit, budou všechna data budou odstraněna a Samsung Galaxy S3 bude formátovat sám na tovární nastavení.

nebo

doplněno 14.03.14 16:23:

No tak to bude smula podle me jedina sance reset kdyz nepomuze tak prehrat room.

Každému u nas říkam ukladej si dulezite informace na kartu protoze chytre telefony se taky rychle chytre zaseknou :) a pak se o vše v telefonu příjde.A nejlepe synchronizovat s nejakym cloudem ten zas proti kradeži nebo ztrátě

Mimochodem furt lepsi prijit o fotky než se koukat na logo :D

hodnocení

Nebyl prováděn root ale já ho nechci resetovat protože pak se mi odstraní foto :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]