Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat gumové konce ke sluchátkům koss?

Od: alusska* odpovědí: 7 změna:

Rádcové, mám sluchátka koss - viz. photo. Krásně fungují, jen ty gumové konce jsou již tak omačkané, že nechtějí držět v uších. Na servisu koss mi řekli, že když nemám záruční list (který jsem chytře vyhodila), tak nemám šanci od nich získat ty gumové konce do uší. Prý jen koupit celá nová sluchátka.

Nemáte někdo prosím typ, kde ty gumové pěnové konce sehnat?

děkuji. Alusska

Kde sehnat gumové konce ke sluchátkům koss?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Měly by být stejné jako The Plug:

heureka.cz/...

hodnocení

2x

Ty originální gumové konce jsou úplně k ničemu, velice rychle se po zmačknutí zase narovnají a tímpádem než je člověk strči do ucha tak už mají dávno svůj tvar. Když jsem si tyto sluchátka pořídil, rychle jsem tyto konce vyhodil a používám protihlukové špunty do kterých jsem vysekl 3mm dirku a zkrátil jsem je. Tyto špunty nabývají svuj tvar pomaleji a po zmačknutí a zasunuti do ucha mnohem lépe utěsňují ušní zvukovod. Díky tomu mají mnohem lepší zvuk a lépe zvukově izolují okolí.

motozem.cz/...

Rozdíl je tak velikánský, že to opravdu stojí za tu úpravu :-D

doplněno 14.03.14 09:23:

Pokud budete mít zájem, tak vám poradím jak jednoduše tento pěnový materiál upravir.

bmbx,Váš nápad mě zaujal.Podělte se,ak materiál upravujete.Myslím,že to bude zajímat více uživatelů. mamina

doplněno 14.03.14 12:06:

jak

doplněno 14.03.14 16:40:

Díky za návod,určitě využju.Dumala jsem,čím udělat ten vnitřní prostor.

alusska*
hodnocení

To je výborný nápad. Budu ráda za Vaši podrobnou radu na výrobu. :)

Nejdřív mezi dvěmi rovnými plochami se zmáčkne špunt podélně a zkrátí se nůžkami na patřičnou délku, pak se nechá "nabobtnat" do původního tvaru a opět se zmáčkne, ale příčně a vysekávačem se vysekne otvor.

doplněno 14.03.14 14:53:

protože je materiál měkký, stačí místo vysekávače třeba i trubička z kovové náplně do propisky, lehce zbroušená pilníkem a nemusí se používat kladívko, stačí krouživým tlakem proříznout proti tvrdé podložce.Sami uvidíte, že ten rozdíl je diametrální směrem k lepšímu, sám nechápu proč KOSS - tak věhlasná značka, používá na originální špunty tak nevhodný materiál. Komu by se nelíbil ten válcový tvar, tak existuji i zakulacené špunty, ale z vlastní zkušenosti se mi zdají lepší tyto válcové.

Kde sehnat gumové konce ke sluchátkům koss? #2
Kde sehnat gumové konce ke sluchátkům koss? #3
Kde sehnat gumové konce ke sluchátkům koss? #4

xixi*
hodnocení

0x

sluchátka neznám, ale je tohle ono?

sluchatka.net/...

doplněno 14.03.14 08:13:

na tom odkazu už nejsou dostupná, ale tady by měli nejsluchatka.cz/...

alusska*
hodnocení

No a ani na servisu a ani v obchodě mi toto nikdo nenabídnu. Jste jednička! Děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]