Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni tv s bezdrát.sluchatky

Od: zbynah odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Koupil jsem nový hd přijmač a přestal mi jít zvuk ve sluchatkach(bezdrát.)Předtím jsem měl propojen sat příjmač scart kabelem,nyní hdmi.Propojení televize a vysílače bezdrát sluchátek bylo řešeno na tv redukcí komektoru scart na2x cinch,u vysíl.sluchátek 2xcinch.Zvuk mi šel současně v tv i ve sluchátkách(kvůli zhorsenemu sluchu.Není možné,že je to výměnou propje satelitu s tv z scart na hdmi,nebo je zakopán pes jinde?Děkuji za pomoc či radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

možné je všechno, zkuste to vrátit, a nebo se musí nastavit zvuku jiný zdroj c TV.

stan33
hodnocení

0x
Někde jsem četl že nové scart nejsou plně osazené tak možná to nejde proto. A nebo přepnout ty zdroje zvuku. Já osobně jsem zapojil v tv do sluchátkového jacku kabelem Jack-cinch a jde zvuk i na bezdrátových sluchátkách i z tv a pak si nastavuju zvuk pro oboje samostatně. Ale záleží jak to která tv má.

kamill*
hodnocení

0x

Nesprávne ste to mali zapojené, aj ked vam to fungovalo -píšete ,že propojení televize a vysílače bezdrát. sluchátek..Zdroj signálu zvuku je sat .príjímač a ne TV a odtud berte scartem signál pre bezdrotový vysílač sluchátek ! Cez nový HDMI prejde "obraz i zvuk " v HD kvalite do Tv ,ale Tv nemá dovod vygenerovat v svojom scarte signál"menejhodnotný" a ešte k tomu by musel byť smerom z TV ! .

stoupa*

Moc děkuji panovi Kamilovi za dobrou a hlavně fungující radu (samozřejmě i ostatním).Pozdravuji na Slovač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]