Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xperia Z - Okradený

Od: patrikk* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přes bazos.cz jsem našel inzerat na mobil xperia Z, domlouval jsem se na prodeji a nakonec jsem mu poslal na učet 4650 kč. pote jsem čekal a už se neozval a telefonní číslo je nedostupné. je tady nejaká šance je získat zpet?.

Děkuji za odpověď na meil patrikkolar@seznam.cz

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 13. 03. 2014 12:28:18
Veškeré dotazy řešíme zde, nikoli e-mailem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste peníze poslal převodním příkazem ze svého účtu v bance, tak honem utíkejte do té banky a žádejte zpětný převod těch peněz.

jm*
hodnocení

0x

Pokud je již pozdě,podejte trestní oznámení pro podvod na PČR

stan33
hodnocení

0x
Zrovna nedávno to někde bylo že banky mohou blokovat platby pro obchodníka a dokonce požadovat od obchodů doklad že zboží je dodáno, nebo tak nějak.
Takže se zeptat a jinak peníze předem to nebylo chytré. A ten bazoš nemá žádnou ochranu zákazníků v podmínkách?
patrikk*
hodnocení

Mají to v podmínkách, ale inzerat byl drív smazan. zkusim zajít do banky a vyřešit zpetnou pladbu jeslti ještě nebude pozde. chtel jsem zajit na PČR ale bylo by to zbytečné.

jack*
hodnocení

0x

Promiň ale jen tak někomu poslat skoro 5 000 předem mě prostě přijde jako kravina. Pořád jsou toho plné noviny a pořád se lidi ne a ne poučit.

Jinak ano honem do banky a zažádat o zpětný převod peněz, pokud není pozdě, jinak PČR toto asi řešit nebude- DO 5000 pouze přestupek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]