Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, odešl mi starý telefon a začala jsem se dívat po novém. Po rychlém hledání jsem si vypsala nějaké názvy a to: Samsung Galaxy S4 mini, Huawei Ascend P6, Huawei Ascend G700 a HTC Desire 500 (601). Je tu někdo, kdo má zkušenost s nějaký typem telefonu, které jsem zde vypsala? Nebo někdo zkušený, kdo by tyto telefony porovnal a popř. dporučil? Děkuji za rady ![]()
2x
doplněno 12.03.14 18:22: Jinak na YouTube se podívej na české video recenze telefonů. Podle toho je nejlepší vybírat
2x
mám teď dva měsíce Huawei P6. nebyl by špatný,kdyby stoprocentně fungoval. design bezkonkurenční. dnes jsem zrovna nahrál nový FW a uvidím, jinak půjde na reklamaci. baterie max.dva dny bez hraní her a internetování. recenze, které jsem se dočetl, tak sedí, jen jsem k tomu natrefil na blbej kus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.