Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zhruba půl roku starý telefon Samsung S3 mini. Často se mi ale stává, že vypadává signál. Chodí mi sms se zmeškaným hovorem, ale sms přijde až třeba 2 hodiny od volání. Servis nenašel žádnou závadu, naměřené hodnoty jsou prý normální. Simkou to také není, zkoušela jsem i přepínání mezi sítěmi 2g a 3g, ale problém stále přetrvává.
Může být problém způsoben vadnou paměťovou kartou nebo nějakým poškozeným souborem, který by mohl být na kartě? Tak mi to řekli v prodejně. Děkuji předem za vaše názory případně zkušenosti, pokud jste se s tím také setkali. Jana
Další věc kterou nepodceňovat je i kvalitní baterka. Jestli jde o neoriginální nebo už 6 měsíců starou baterku, tak už jsem něco podobného a v okolí zažil. Takže bych zkusil i test s novou baterkou.
Když jsem měla telefon poprvé na reklamaci, tak to přeinstalovali. Ale bylo mi řečeno, že je telefon ok dle parametrů, jak má být. Nyní jsem ho dala ke druhé reklamaci, protože problémy jsou se signálem stále i po tom přeinstalování. Jiné telefony mají ale na stejném místě plný signál, takže by to nemělo být ani pokrytím.
A zkusila jste tedy, podle rady prodejce, jinou paměťovku, případně chvíli fungovat bez ní. Jestli se závada prodjeví i tak?
Nevím jistě jestli je to tím, ale když je tel. podle servisu jinak v pořádku, tak by to teoreticky možné bylo.
Podle mne to paměťovkou nebude. Telefon patrně signál přijímá, ale špatně vysílá, takže není schopen se spolehlivě připojit k síti, ta vysílací součástka má docela nezanedbatelný odběr. Při poškození tohoto výkonového zesilovače (pádem či zvlhnutím) je to pak velký žrout energie a v kombinaci se slabší baterií může vzniknout Vámi popisovaný problém. Výměnou baterie to vyřešit nelze, byla by nutná oprava telefonu.
V servisu Vám radši řeknou, že závada neexistuje, aby nemuseli řešit záruční opravu. A v prodejně bývají dnes spíš "podavači" než prodavači...
Když přijde SMS se zpožděním (na telefon), tak co by s tím měla dělat paměť. karta . Na tu to přijde potom, proběhne to telefonem a pak.Baterie? Jaká stará? máte telefon 1/2roku. Dokud telefon jde tak jde.Baterií to není.Nějaký studený spoj by mohl být na vině.Trval bych nekompromisně na výměně za jiný kus, když je tak v pořádku, tak at si s ním volají sami. Přeci se s tím nechcete trápit furt...Je to telefonem...Držím palce ať vám to vymění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.