Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde wifi na tabletu

Od: speedy* odpovědí: 7 změna:

Ahoj dnes mi došel tablet GoClever R974.2 a nejde mě wifi .
Kdyz pretahnu wifi na zapnutí není rozsvícený ikona modře ale šedě a píše to zapínaní wifi .
Zkoušel jsem tablet přeinstalovat (Tovární stav) ale pořád to nejde .
Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jen obecně - nejdříve si v nastavení přístroje musíte najít něco o "wifině". Tam by se mělo načíst asi více "wifin", vyberete tu svou a ta (asi) bude chtít i správné heslo k Vaší "wifině". Pokud vše proběhne správně, tak by se měl tablet připojit a ikona bude aktivní. Zdravím!

doplněno 10.03.14 19:48:

Ano, má tam být OS Android - v jeho nastavení se musí "wifina" vybrat a naladit.

Určitě to bude i v manuálu tištěném (a obrázky).

doplněno 10.03.14 21:48:

OS Android nehledejte - to je operační systém Vašeho tabletu (něco jako Windows v PC).

Tím se netrapte - projděte si nastavení, vyzkoušejte a učte se na tabletu pracovat. Pokud to nezvládnete, tak požádejte někoho znalého v okolí (nebo hledejte na internetu). Více už pro zapojení "wifiny" nemohu udělat.

Nejde wifi na tabletu
speedy*
hodnocení

Nic o wifi tam není jen povolení wifi w režimu nabíjení .

Ale děkuji . Prosím o další radu :)

cuca*

Souhlas s benem, stahla jsem uzivatelskou prirucku a tam to je.vy asi zapinate wifi nahore na liste. Musite nejdrive najit to nastaveni. V prirucce str.11.

doplněno 10.03.14 19:23:

google.cz/...

speedy*
10.03.14 21:05
hodnocení

díky moc

speedy*
hodnocení

Ale v prirucce je jen neco jako on/zapnuto off/vypnuto :(

speedy*
hodnocení

A kde prosím najdu to OS-android?

1jajaja1
hodnocení

0x

Zdravím,

na tabletu terra 101 se mi objevil úpně ten sám problém. Wifi se nerozběhne. Jen to píše zapínaní wi-fi. Prosím o radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]