Nejste přihlášen/a.
Ahoj dnes mi došel tablet GoClever R974.2 a nejde mě wifi .
Kdyz pretahnu wifi na zapnutí není rozsvícený ikona modře ale šedě a píše to zapínaní wifi .
Zkoušel jsem tablet přeinstalovat (Tovární stav) ale pořád to nejde .
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, jen obecně - nejdříve si v nastavení přístroje musíte najít něco o "wifině". Tam by se mělo načíst asi více "wifin", vyberete tu svou a ta (asi) bude chtít i správné heslo k Vaší "wifině". Pokud vše proběhne správně, tak by se měl tablet připojit a ikona bude aktivní. Zdravím!
doplněno 10.03.14 19:48:Ano, má tam být OS Android - v jeho nastavení se musí "wifina" vybrat a naladit.
Určitě to bude i v manuálu tištěném (a obrázky).
doplněno 10.03.14 21:48:OS Android nehledejte - to je operační systém Vašeho tabletu (něco jako Windows v PC).
Tím se netrapte - projděte si nastavení, vyzkoušejte a učte se na tabletu pracovat. Pokud to nezvládnete, tak požádejte někoho znalého v okolí (nebo hledejte na internetu). Více už pro zapojení "wifiny" nemohu udělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.