Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu podle požadavků

Od: kirk odpovědí: 5 změna:

ahoj, zajímalo by mě jestli existuje na netu stránka kde bych zadal požadavky na telefon, např velikost, kvalitu foťáku, OS, výrobce, cenu, výdrž bat atd a nabídlo by to přehled dle toho výběru? kdysi existovala taková stránka na foťáky-už nevím kde.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Treba mobilmania ma podobne podrobny vyhledavac.

kirk
hodnocení

sice nabízí výběr podle parametrů, ale ta volba je nefunkční

Na to jste přišel kde? Tenhle katalog že nefunguje?

doplněno 11.03.14 17:16:

No nevím. Mě ten odkaz Vyhledávání podle parametrů v nahoře Katalogu mobilů normálně funguje. Zobrazí se Rychlé vyhledávání a kousek níž je oranžové tlačítko Rozšířené vyhledávání. A to je ten první odkaz co jsem vám dal.

Nevadí, hlavně že jste našel co jste hledal.

kirk
hodnocení

díky, já jsem klikal na "vyhledávání podle parametrů" v "katalog mobilů", asi to není akční volba ...

Máte bod

10.03.14 21:53
hodnocení

0x

Heureka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]