Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apple x Samsung

Od: bedrich* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat kterou značku mobilního telefonu/tabletu by jste preferovali.

Samsung nebo Apple? Vsadili by jste na dílenské zpracování Applu, nebo svobodnější OS od Googlu a lepším fotákem samsungu?

iPhone 5S nebo Galaxy S4?
Předem děkuji za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Samsung.

OS na který je spoustu aplikací (a k některým ekvivalent na Apple neznám). Vyměnitelnost baterie, karty.

kjld
hodnocení

0x

Pokud chcete fotit, kupte si foťák. Jinak jistě lepší foťák má 5S než Galaxy. Spíše se ptejte sebe, zda vám vyhovuje mít kontakty a market na Googlu nabo u Applu. Na drouhou stranu, proč do výběru nezařadit třeba něco od Nokie? A jsme zase u stejnéního, bude vám vyhovovat mít kontakty a market u Microsoftu?

bedrich*
hodnocení

Jsem odjakžival jablíčkář, teď mám 14 dní puječenej Samsung a je docela fajn. Podle mě je Samsung jediná společnost která se dokáže Applu vyrovnat. Kde budu mít kontakty je mi docela jedno, plynulost os je na obou zařízení stejná, s tím že Samsung je "svobodnější.

hjk

Pokud máte na jablíčko, neváhejte.

samsungfanboy

V Evropě 100% Samsung.

V USA 100% Apple.

Pokud máte na samsung, neváhejte.

hodnocení

0x

v usa apple , stoji tam par supu , odladeny OS kvalitni

samsung se zacina posledni dobou chovat strasne , ceny predrazene .

Nove novinky za par supu jsou cinske mobily :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]