Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

lítací skateboard

Od: zuntr* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, narazil jsem na tuhle stránku a doslova mě to uchvátilo, ale nevím jestli to není nějaký FAKE, ale aplikace na Android už dokonce i je na ovládání. Nevíte o tom něco? http://huvrtech.com/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Je to fake, na tom videu je v jednom místě (asi 3:27) vidět jeřáb, který ty lidi zvedá.

doplněno 07.03.14 19:53:

funnyordie.com/...

luke237
hodnocení

0x
Tvurci uz priznali, ze to byl jen jejich pokus o zert - Google.

horší je ta zpráva, co je t.č. vidět pod tím vyjasněním k zázračnýmu prknu, to fake nebude:(...
(u prken holt pořád zůstává největší výstřelek elektrickej pohon - což je podle mě celkem taky nesmysl, i když reálně existující)

xixi*
hodnocení

0x

Já to vidím jako fake.

zuntr*
hodnocení

Ale proč jsou teda na Google Play a Appstoru je na to aplikace a myslím si že by to klidně mohlo být možné tak do dvou let. Proč by dělali samí tyhle videa s hercema atd.

praivo*

Podívej se dobře, oficiální aplikace NIKDE NENÍ.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Stačí mi použít zdravý selský rozum. Jaký pohon s dostatečným výkonem by to mělo? Antihmotu? A řízení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]