Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sestře se potento mobil (starý primitivní samsung) a protože se blíží její narozky, tak jí plánujeme nějaký levný mobil původem z Číny. Máte s těmito mobily někdo zkušenosti? Chci mobil koupit přes Aukro, ale od prodejce, který má mobil doma, ne přímo z Číny.
Parametry, který by měl mobil splňovat: wifi, aspoň trochu normální foťák na občasné použití, psaní sms, volání (pokud možno, tak dobré chytání signálu).
Cena 2000Kč. Klidně dejte i typy na mobily, se kterými např. máte nějakou zkušenost.
Z Číny už jsem kupoval kde co (a zatím mám jen pozitivní zážitky), ale s mobily zkušenost nemám a nechci udělat úplnou blbost.
Díky za rady
Zdravím, jestli můžu jen doporučit- soustřeďte se na výkon baterie, nedávno jsem také koukala po mobilech z Číny a většinou mají pohotovostní dobu 3 dny, což je velmi málo, i když se dodávají se dvěma baterkami, stejně to nestačí na provoz, který je v dnešní době běžný(net, fotky..), jsou k tomu k prodeji i záložní baterie, které vložíte do usb mobilu a mobil pak vypadá jako kdyby měl mega anténu Tak na to pozor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.