Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon původem z Číny - Aukro?

Od: sejny* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, sestře se potento mobil (starý primitivní samsung) a protože se blíží její narozky, tak jí plánujeme nějaký levný mobil původem z Číny. Máte s těmito mobily někdo zkušenosti? Chci mobil koupit přes Aukro, ale od prodejce, který má mobil doma, ne přímo z Číny.

Parametry, který by měl mobil splňovat: wifi, aspoň trochu normální foťák na občasné použití, psaní sms, volání (pokud možno, tak dobré chytání signálu).

Cena 2000Kč. Klidně dejte i typy na mobily, se kterými např. máte nějakou zkušenost.

Z Číny už jsem kupoval kde co (a zatím mám jen pozitivní zážitky), ale s mobily zkušenost nemám a nechci udělat úplnou blbost.

Díky za rady:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x
Zdravím,
měl jsem kdysi mobil z Číny v době kdy to celé začínalo a byl to strašný brak ale možná se už kvalita zlepšila. Možná bych si mobil objednal z Číny sám, jelikož prodejce na aukru Vám žádné výhody nedá jen natáhne cenu. Na Čína shopech jsem každý den, až se dostanu k PC kouknu co je na trhu a zda se dá něco ubec doporučit. Mám z Číny tablet a stěžovat si nemohu ale je z vyšší cenové třídy.
.
Hezký den NutT
sejny*
hodnocení

To budete hodný:) Předem díky:)

hodnocení

0x

Zdravím, jestli můžu jen doporučit- soustřeďte se na výkon baterie, nedávno jsem také koukala po mobilech z Číny a většinou mají pohotovostní dobu 3 dny, což je velmi málo, i když se dodávají se dvěma baterkami, stejně to nestačí na provoz, který je v dnešní době běžný(net, fotky..), jsou k tomu k prodeji i záložní baterie, které vložíte do usb mobilu a mobil pak vypadá jako kdyby měl mega anténu:) Tak na to pozor:)

praivo*

Málokterý smartphone (i značkové) vydrží na jedno nabití víc než pár dní.

Tak super, pomohli jste i mě:) Děkuji za info:)

Smartphone kdyz hrajes hry narocne, tak je baterka fuc i za 4hodiny :) zadny smartphone kdyz ho pouzivas aktivne, hry, gps, net nevydrzi vice nez den a pul. Takze resit baterku, je krajne fail.

stirecek*
hodnocení

0x
Ja jsem kupoval zopo c2, je to kvalitní značka. Dva kousky a bez problémů. Nevidím důvod proč kupovat na aukru, tam zaplatíte mnohem víc a zcela zbytečně. Záruku vám stejně nedá.
aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]