Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
najde se tu někdo, kdo umí vkusně udělat postproces u fotografií? Mám tu pár fotografií, s kterými si nevím rady, jak je mám upravit a u některých bych potřebovala pomoct s odstraněním pár částí, věcí, které na fotce nevypadají hezky.
Najde se tu někdo, kdo by mi s tím pomohl?
Focení mě baví, i když jsem stále začátečník, ale úpravy moc nezvládám.
Fotografie bych zaslala.
Děkuji
nutt: Podíval jsem se ze zvědavosti na váší tvorbu na Zonerama. Nechtěl jsem odepisovat, ale nedalo mi to. Prosím Vás, co jste s těmi fotografiemi udělal? Vánoční Plzeň obzvlášť. Budu upřimný a je to můj názor. Ve vlastním zájmu dobrého fotografa , měl by Vás nějaký zkušený fotograf v tomto případě co nejdřív "zastavit".
To si děláte srandu? Právě vánoční Plzeň je podle mě jedno z nejlepších alb. Je to udělané jako staré pohlednice z 20. let minulého století. Má to duši, kouzlo i atmosféru. Mě se to moc líbí!
No...uznávám, že hodnota a krása fotografie není změřitelná..
Nicméně zrovna toto "album" o kterém je řeč..je něco jako cross proces v analogové fotografii..ale nepovedený..a to dost.
Tím neříkám, že se v jiných albech nenajde sem tam slušná fotografie.
V tomto jsem zcela za jedno s "jofou"..
A co se to zkusit naučit? Prozrad jaký máš program, dej sem aspon jednu fotku a řekni, co s ní chceš udělat. Třeba ti poradíme jak na to a pochytíš nějaký základ a časem ti to půjde levou zadní.
V úvodu jsem psala - že hledám někoho, kdo by mi s tím poradil nepotřebuji, aby mi to někdo udělal, i když vím, že já to tak hezky nevykouzlím
Mám Zoner Photo 15 a Adobe Lightroom 5.
Fotky můžu někam vložit na chvíli, nerada bych je dávala někde, kde nepůjdou smazat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.