Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit skylink

Od: matko2662* odpovědí: 11 změna:

Dobry den,mam taky problem,mam doma 2 satelitne prijimace,,jeden optibox a druhy topfield,,oba su HD,na parabole mam dvojity konvektor.Este vcera my sli oba prijimace bez problemov len na jednom topfield som mal plno programov asi 1000 ceske,slovenske,nemecke,polske...Takze som v tom chcel spravit poriadok tak som cez tovarenske nastavenie vymazal vsetky programy a chcel som ich nainstalovat este raz,ale naslo mi len zahranicne a slovenske ani ceske nenaslo.Ked tam zadam frekvencie stv,markiza tak mi pise ziadny signal,,,Skusal som aj prehodit prijimace zo spalne do obyvacky a ten optibox mi funguje aj v spalni aj v obyvacke a ten ruhy,ktory predtym isel bez problemov tak mi chyta len zahranicne aj v obyvacke aj v spalni,,,Ak mal niekto podobny problem a podarilo sa mu to naladit tak mi prosim poradte

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak tím továrním nastavením sis vymazal i veškerou konfiguraci, která se vztahuje ke konvertoru.

Musíš si najít jednotlivé položky v menu přijímače a ty nastavit. Máš tu výhodu, že ti jeden přijímač pořád funguje.

Takže si v tom funkčním přijímači zaznamenej nastavení LNB, DiseqC a dalších (nevím co všechno tam může být) a podle toho nakonfiguruj ten druhý přijímač.

Po tomto nastavení by ti měl naskočit signál na frekvencích českých a slovenských stanic a pak můžeš spustit vyhledávání programů.

Hlavně si nerozvrtej i ten druhý přijímač, nebo to už nedáš dohromady!

matko2662*
hodnocení

dik vyskusam to

matko2662*
hodnocení

skusil som to,nastavil vsetko ako na tom druhom,,a furt ni,,tak ja neviem v com je chyba

figurek*
hodnocení

0x

Aster je více a možná se vám v resetovaném nastavení opět objevila Astra1.

Zkuste naladit anténu Astra 23,5, tuším že se jmenuje Astra 1E/3A. Naleznete ji v nabídce antén, přibližně desátou shora.

doplněno 06.03.14 17:03:

ještě bych doplnil, že autoscan má pěkný zvyk, nenajde všechny stanice. Například MGM CZ, Sport 5 nebo Filmbox sice mám v balíku, ale jak dojde ke změně kmitočtů, pak je vždycky musím ladit ručně, přes manual scan. Zkuste to taky.

kangaroo*
hodnocení

0x

Máte v tom přijímači nastaven správný hodnoty DiSEqC LNB paraboly pro 2 přijímače (A-B,0-1)

Taky bych zkusil použít tu druhou Skylink kartu z funkčního přijímače

A zkusit naladit free vysílání ČT24 bez nutnosti karty

tomas11*
hodnocení

0x

Možná zkusit reset pinu na skylink stránce registrace ,tím nic nezkazíte a mohlo by to možná pomoci.Pokud tedy máte nastavenu správnou Astru.

matko2662*
hodnocení

skusil som vsetko co ste mi poradili a stale nic

kangaroo*

Zkuste na ten stejný kabel připojit ten funkční druhý přijímač

matko2662*
hodnocení

to som skusil,,,ten druhy mi funguje bez problemov,,

kangaroo*

Tak je to jasný. Je to jen a jen tím přijímačem a jeho soft nastavením. :)

doplněno 06.03.14 14:24:

Takže projet manuál krok za krokem a všechny obrázky a nebo na netu najít screeny Skylink nastavení pro tento přijímač.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak jak to dopadlo?Dejte vědět ať se poučíme.Zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]