Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestina do Lenovo A850

Od: bemmet* odpovědí: 3 změna:

Zdar resim, za kamose problem nebot v tom neni zbehli koupil tento telefon Lenovo a850 napul EN+cina+jazyk da se stim neco udelat aby to bylo v cz?diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

0x

Dobrý den.

A kde byl mobil koupen? V ČR nebo v zahraničí? Pokud v ČR, měl by se kamarád obrátit na prodejce. Jestli je mobil z ciziny, musela by se nahrát ROM (Androidu), která češtinu obsahuje...

doplněno 06.03.14 11:53:

A kamarád to objednával přes internet? Pokud ano, tak kdy? V daném případě by měl 14ti-denní lhůtu, ve které může telefon vrátit... A pak koupit odjinud s češtinou...

Ohledně ROM mrkněte sem: androidforum.cz/...

doplněno 06.03.14 21:07:

Koukal jsem na ten odkaz na Mironet. V diskuzi tam Mironet slibuje už několik měsíců, že vydá i českou verzi ROM. Ale vždy slíbí, že to bude za 2-3 týdny a takhle pořád dokola...

Dnes tam psali: "Dobrý den, pokud vydáme novou verzi ROM tak ji zdarma doinstalujeme zákazníkům, kteří zakoupili telefon u nás."

bemmet*
hodnocení

Byl kupovan v cz z mironetu.bohuzel on si nevnevsiml ze utoho pisou en jazyk schanel jsem rom na tu 850 ale nikde se me to ne podařilo
bemmet*
hodnocení

mironet mam tady v HK ano objednaval pres internet:presnji tento: mironet.cz/...

doplněno 06.03.14 22:16:

Aha tak to jsem si nevsiml no budu si to hlidat zatim nebudu delat dalsi kroky mockrat vam dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]