Nejste přihlášen/a.
Ahoj .. chtěl bych Vás požádat o radu, jak vybavit obývák audio-video technikou. Rád bych měl následující funcke, jen nevím jak to dát dohromady... požaduji tedy:
- LCD TV 32
- DVD přehrávač s HDD (min 160GB)
- rádio
- repro maximálně 2.1
Ideálním produktem by pro mě bylo domácí kino 2.1 s HDD .. ale to snad vubec nedelaji ..
Rozpočet na všechno mám 20-30 000 Kč .. nejsem příliš náročný co se kvality zvuku týče .. takže do této ceny bych se za ty všechny položky měl vejít .. nakonec snad dodat že mám rád značku Sony
Díky za typy .. Lukáš
Takže odbrý den. Jsem rád,že zájemců o značku Sony stále přibývá. Tady jsem Vám sestavil takový měnší komplet. LCD : cs24.inshop.cz/...
Dále nějaký ten DVD přehrávač(bohužel u značky Sony mě trápí velikost HDD) : cs24.inshop.cz/...
Pak to rádio(předpokládal jsem, že jste myslel Micro Hifi věž): levnapc.cz/...
A dále tu repro soustavu(jsem skromný,mě toto stačí) : pc.itek.cz/... Snad Vám to bude vyhovovat, jestli Vás mohu upozornit, vyhýbejte se značce SENCOR.
Podle mých kalkulací byste se měl vejít do 28.000, což si myslím, že není zas až tak velká cena za tak velký komfort
Když už tak koukám, že zde píšete i domácí kino, taky tady jsem jedno vybral : internetelektro.inshop.cz/... jestli Vám teda stačí takvéto podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.