Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v nejbližších dnech se chystám na výměnu digitizeru (dotykového skla) u Xperie GO. Sklo je k telefonu lepené, předpokládám, že nejlepší volbou bude oboustranná pěnová lepicí páska.
Máte někdo nějakou konkrétní k tomuto účelu ověřenou? A nějaké postřehy, na co si dávat konkrétně pozor? Budu rád za jakoukoliv připomínku či nápad. Díky
mikihans:
tento problém jsem řešil, tenká pěnová oboustranná páska se používá výrobcem a je to dost nanic. Lepil jsem digitizér a vyzkoušel jsem vše možné a nakonec vyhrál poctivý Alkaprén / Chemoprén. Je to piplačka aby člověk nezapatlal to co nemá, ale výsledek je lepší než originál. Už jsem viděl pár mobilů, kde po odlepení originálního digitizéru, byl v několika místech na oboustranné pásce prach, čili digitizér v několika místech nedržel.
souhlas s @bmbx , vzpomínám na to jak se to kdysi řešilo. A i nápady jako tenká vrstvička silikonu nestála za nic, ani po odmaštění povrchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.