Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu

Od: dragoncz® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřeboval bych prosím poradit s výběrem tel. pro sedmnáctiletou dceru.

Cenový limit kolem 2 300 kč, rozhoduji se mezi, Samsung S6310 Galaxy Young, Nokia Lumia 610 a Alcatel OT-5020D M´POP Pure.

Děkuji za Vaše názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ed*
hodnocení

0x

Já jsem pro Samsung.

hodnocení

Děkuji, volba padla na Samsung.

hodnocení

0x

Ono záleží na co ho potřebujete, na zábavu je lepší Android, ale za 2300 se začne sekat a bude použitelný max. 2 roky. Lumie s Windowsem jsou zase dobré na práci, maximálně spolehlivé a kvalitní. Já bych šel do Nokie.

zajixxx*

Pro mládež je lepší android. Většina mláděže s WP jen nadávají (neřešme proč..) že, si nekoupily android. Android je mezi mladými populární, mohou mít stejné aplikace,hry s kamarády, atd...

Asi tak, ale oni pak začnou nadávat i na Android, až se jim sekne a všechna nezálohovaná osobní data budou fuč. Mě to bavilo tak půl roku a pak zpátky k Symbianu, který má stejně funkcí a narozdíl od droidu mě nikdy nezklamal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]