Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odecitani kreditu za hry

Od: ela0* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám nový telefon Samsung galaxy note 3. Mam problém,že po surfování na netu mi odečítá operátor kredit. Jenže jsem celou dobu připojena na wifi,který je funkční. Doufala jsem celou dobu,že telefon wifi využívá,ale zřejmě to byl internet do mobilu,který mám tedy aktivní. Volala jsem na operatora a deaktivovat a si ho,jenže po dalším surfování opet aktivován. Myslím že i záleží na jakou ikonu kliknu? Bud Internet nebo Google či Google Chrome? Tomuhle vázne neporozumim,tak me předem omluvte za Můj popis :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

3x

Prsty v tom bude mít nějaká aplikace.

U operátora si zablokujte internet úplně než zjistíte, která aplikace za to může.

doplněno 04.03.14 20:55:

Nebo jde internet zakázat těmito způsoby:

androidmarket.cz/...

ela0*
hodnocení

Děkuju, je to přesně můj problém:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]