Nejste přihlášen/a.
dobry den,chtel bych si vyrobyt male repracky k mobilu ale potrebuji nejaky zesilovac.slysel jsem ze na to staci pouze jedna soucastka.poradite mi jaka,nebo alspon nejakou stavebnici zesilovace
Jaké reproduktory chceš použít? Podle toho by se mohl odvíjet zesilovač. A napájení? Ze sítě/USB/12V/akumulátor...?
doplněno 04.03.14 17:36:tak jako tak, zesilovač rozhodně není jedna součástka, a pokud tomu vůbec nerozumíš, je lepší koupit hotové reproduktory se zesilovačem.
Co od reproduktorů očekáváš? Čistý přednes hudby, nebo ti jde jen o vyšší hlasitost bez ohledu na kvalitu?
Nebo pokud to nemusí být přímo kapesní, tak já jsem koupil tyto: halshop.cz/... a na zadní stěnu připlácl pouzdro na 3 tužkové baterie a USB konektor..
Na to jak je to malé to hraje uspokojivě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.