Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout mobil

Od: lucka321* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se Vás prosím zeptat na můj mobil. Mám HTC desire C pře rok a půl. Dozvěděla jsem se, že je i v záruce do října. Ale problém je, že jednoho dne se mi z ničeho nic vypnul - nebyl vybitý. A už zůstal vypnutý... zkoušela jsem ho opravdu dlouho nechat na nabiječce, ale nic. Několikrát vyndávala baterii i simku, stále nic. Žádná reakce... Tím pádem se Vás chci zeptat, jestli nevíte, co by s nim mohlo být, popřípadě jestli nejde nějak opravit doma (nějaké schované tlačítko, co já vím). Je-li nutná tedy asi jen reklamace.. Však uznají mi jí? Co při takové reklamaci budu vše potřebovat? Děkuji za odpověď :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak tohle asi doma neopravíte a nezbyde nic jiného než reklamovat.. Podle toho, kde jste telefon koupila, tak většinou chtějí vyplnit reklamační protokol, který bývá ke stažení na webových stránkách, případně ho s Vámi vyplní v kamenném obchodě či servisním středisku (dle toho kde budete reklamovat) a doklad o koupi - fakturu.

lucka321*
04.05.14 22:47
hodnocení

Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]