Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
mám jednoduchý dotaz. Byl jsem v Hadexu a měli výprodej na proudové chrániče. Koupil jsem tam proudový chránič 3f za 150Kč. Chci se zeptat zda lze použít na 1f vedení?
Díky
Ano, lze. Akorát bude zbytečně zabírat místo.
doplněno 04.03.14 15:06:Je to stejné, jako když máte sice 3f rozvod, ale zatěžujete jen jednu fázi (například sporák).
Vím že bude zabírat místo, ale beru to tak, že jsem ho koupil za 150Kč a to je podle mě dost levně. Takže to místo oželím. Navíc ho plánuju umístit do rozvaděče kde je pouze chránič a nic více.
Ten chrránič moc na doma si nebude - má reziduální proud 300mA místo klasiky 30mA...ale lepší než nic.
Dobrý pro průmysl. Doma nevyužitelný, ale za tu cenu pak nezáleží na nefunkčnosti. V jedné větvi 300mA je už docela ranec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.