Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytisknou mi v kopycentru něco z SD karty?

Od: jaj* odpovědí: 5 změna:

Vytisknou mi v kopycentru PDF dokument uložený na SD (paměťové) kartě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

2x

Já si myslím,že bude lepší si ten dokument nahrát v PDF na flešku.Alespoň já to tak dělám.Na copycentru nemusejí mít na tiskárně vstup čtečky na karty,ale USB na flešky mají určitě.

jaj*
hodnocení

flešku tady právě nemám, a nechce se mi kupovat, právě proto se ptám jestli to jde i z karty

pavelv*

Asi záleží na konktrétním copycentru, také bych věřil že to jde, ale přece jen bych tam předem aspoň zavolal nebo napsal, jestli to jde.

hodnocení

1x

V dnešní době určitě.

SD karta je celkem běžná věc

doplněno 02.03.14 13:06:

Pokud máte už vybrané copycentrum kde to necháte tisknout, klidně jim dokument můžete poslat emailem a oni si stím poradí.

Případně si to nahrajte do telefonu a vemte si sebou datový kabel

hop®
hodnocení

0x

Asi to nebude problém, paměťová média by měli umět přečíst, jen to možná bude za příplatek, zrovna v pátek jsem platil u " Davida" 5,-Kč navíc za tisk souboru .pdf z flashky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]