Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě mobilu

Od: yzyx odpovědí: 3 změna:

Potřebuji poradit. Plánuji si koupit mobilní telefon Nokia. Konkrétně LUMIA 620.

Na netu jsem dnes našel 2 inzeráty:

1) Prodám telefon nokia lumia 625, telefon je opatřen ochrannou fólií (přední, i ručně udělaná zadní strana). Dále k telefonu přidám microSD kartu 16GB (class10). Telefon je starý od 27.12. 2013 viz foto se záručním listem. Telefon pochází z české distribuce - O2 a má 2 roky záruku. Důvod prodeje přechod na model lumia 925.

Cena - 4 100 Kč

2)

Prodám nepoužitý zabalený telefon značky nokia lumia 625,telefon pochází od operátora O2 je plně odblokován na jiné sítě! Telefon obsahuje nabíječku,USB kabl,sluchátka na prodej je pouze už jen poslední vystavený kus. Možnost vyzkoušení a osobního předání!

Cena - 2 600 Kč

Potřebuji poradit, jak se Vám zdají nabídky výhodné. Zatím se přikláním k prvnímu inzerátu, s prodejcem jsem i telefonicky mluvil. Druhý inzerát se mi zdá cenově podezřelě moc levný.. Tak nevím. Co vy na to?

Díky za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

1x

Je lepší telefon si´vyzkoušet a převzít osobně. U druhého inzerátu není uvedeno, zda je stále v záruce.Proto se v tomto případě přikláním k prvnímu inzerátu.

hodnocení

0x

Dobrý den, vždy je lepší telefon převzít a vyzkoušet osobně, ale taky bych se 2. inzerenta zeptal na záruku. Absolutně nedoporučuji nechat si poslat telefon poštou (nespolehlivost prodejce či jeho nečestnost, Česká pošta taky nepatří k těm nejkvalitnějším službám co se chování k zásilkám týče). 2. nabídka se mi nezdá nijak podezřelá, může mít, pravděpodobně bude mít kratší záruku než 1. .

ga*
hodnocení

0x

Plánujete nákup L620 nebo L625? Mezi nimi je slušný rozdíl. Jinak bych uvažoval o druhém inzerátu nebo bych si nějakou tu stovku přihodil a koupil telefon nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]