Nejste přihlášen/a.
Prosím, už jsem vytočen, už mi O2 sežrali asi 300 Kč, než jsem to deaktivoval. Musel jsem si zablokovat AUTOMATICKÉ připojování k internetu. Pokaždé mne to stálo 30 Kč. Co je tohle za šmejďárnu?
Že si neuhlídáte telefon a jeho data budete svádět na O2? Měl jste to zrušit hned, stačilo zavolat na infolinku, nebo využít deaktivační SMSky.
doplněno 27.02.14 16:24:já na telefonu mám hned po vyjetí panelu ikonku "mobilní data". Stačí zakázat a mobil se nikam připojovat nebude. A věřím, že se to jistě dočtete v návodu ke svému telefonu, jak datové přenosy zakázat
přehnaná mi jen připadne cena 30 Kč na den, já mám od T-Mobilu 1GB na měsíc za 65 Kč a jsem nadmíru spokojen
Tohle není šmajďárna. Dá se to v nastavení telefonu změnit (sám, není třeba nikam volat) a ikona datového přenosu se ukazuje v notifikační liště.
Asi nemáte datový tarif, pak se platí za připojení a potom za hodnu a je daná maximální částka za 24h. Takhle jste to musel několik dní mít. Při připojení a pak po hodině dojde SMS s informací.
Co vím, tak to bylo 15,-/připojení, 15,-/hodina, limit na 24h 30,- (cca 1.5 zpět)
O2 za nic nemůže, můžete za to vy špatným nastavením telefonu.
doplněno 27.02.14 16:25:A nainstalované aplikace upozorňují, že internet v mobilu něco stojí a tuto zprávu musíte odkliknout. Při instalaci aplikací jim dáváte oprávnění (zkuste si to někdy přečíst než to odkliknete).
Každý "chytrý telefon" obsahuje aplikace, které se v pozadí telefonu mohou připojovat na internet. Tomu jde zabránit buď tak, že vypnete v telefonu mobilní síť a/nebo u operátora tak, jak jste to udělal.
Operátor neví, že jste se na internet připojil "omylem" a tak většinou si operátoři za jednodenní připojení k internetu, účtují právě cca 30 Kč. Je to zveřejněno v jejich ceníku a obchodních podmínkách, které si má člověk možnost přečíst.
Nic nekalého na tom nevidím.
Tak já teda nevím, můj mobil se automaticky připojovat ani nedokáže a kdykoli je potřeba i od nějaké skrytě běžící aplikace být připojen na mobilní datové služby, tak naskočí okno, že data mohou být účtována a dokud nepotvrdím tak se telefon prostě nepřipojí a přitom mě to je zrovna úplně jedno, protože mám 10GB dat měsíčně a to nevyčerpám ani když se připojuju přes mobil notebookem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.