Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat na následující věc:Bydlím v domě,kde jsou programy přijímány přes STA.Od 6.10.2008 již nepřijímám program ČT2,ten je již možno přijímat pouze digitální formou.Mám televizor s integrovaným set top boxem,ale příjem programu není možný,dokud nebude upravena STA.Zajímalo by mne,zda-li existuje nějaké jiné řešení (kromě kabelové televize apod.) aby byl příjem programu možný.Děkuji.
díky za info,vysílač je vzdálen vzdušnou čarou cca 30 km,bydlím ve třetím patře a ve výhledu mi brání pětipatrový dům,který je přes silnici.Jakou anténu by jste doporučil?Díky.
Často překvapí obyčejné síto se zesilovačem.Máme podobnou situaci - vzdálenost od vysílače taky tak i vsoké budovy okolo a chytám na zmíněné síto se zesilovačem + set top box úplně v pohodě.A to ji máme na půdě,jen je třeba najít správný směr i malý posun antény změní dostupnost všech možných kanálů.
Můžete se i domluvit s prodavačem,že pokud vám to na zmíněnou anténu nepůjde vyměníte ji z ajinou,ale to už je na ochotě prodávajícího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.