Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu nemůžu se rozhodnout jestli si koupit mobilní telefon Huawei Y300 nebo si už těch pár stovek připlatit a pořídit Huawei ascend G510.
Máte někdo zkušenosti? Děkuju
Doporučuju vyzkoušet, který vám lépe padne do ruky. Mám 4" Y300 a přijde mi tak akorát, že při držení pravou rukou dosáhnu palcem do všech rohů tak akorát větší bych nechtěl
olaf71: s tvým výrokem nemůžu souhlasit, Y300 mám půl roku a za tu dobu neudělal kravinu prakticky žádnou, nikdy se samovolně nerestartoval, nikdy nedělal nic jiného, než jsem po něm chtěl.
doplněno 26.02.14 18:09:moje první zkušenost s Huawei byla přiznávám děsná, jednalo se o tlačítkový telefon od této značky, který jsem koupil mému otci. Za příznivou cenu měl dobré specifikace... Ovšem - menu bylo naprosto nelogicky uspořádané, překlad do češtiny tragický (jak z nepovedeného překladače, některé věci ani přeloženy nebyly) a zpracování těla bylo tak "kvalitní", že jsem telefon ohnul ve třech prstech. Tak jsem jim ho zase pěkně poslal zpátky a koupil mu Nokii, se kterou je spokojený.
Nedal jsem ale na první zkušenost a koupil Y300, poměrem cena-výkon to byl pro mě jasný favorit, nechtěl jsem nic úžasného za velké peníze, ale obyčejný smartphone se solidním displayem a výkonem za cenu kolem 3000 Kč.
Od té doby už této značce věřím, s telefonem jsem velmi spokojený a abych se přiznal, je mi sympatičtější než např. Samsung.
Trochu odbočím, mám Huawei Honor 2 , 9508, v podstatě aktuální telefon. Problém u této značky je nulová podpora výrobce, žádné aktualizace, a i když se jedná o telefony vyšší třídy ( u Huawei) tak zapomeňte na novější android JB . Můžete mrknout na facebook Huawei cz, kde uvidíte stížnosti tohoto typu i když je firma maže.
Aha, děkuji.. Já jsem právě nikdy ještě "chytrý" telefon neměla, takže jsem nevedela jak to chodí s aktualizacema.
Popř. máte nějakou zkušenost s jiným mobilem v ceně do 4000? jediné co nechci tak samsung, i když vyrábí mnoho modelů, po špatných zkušenostech, bych samsung nekoupila
já teda nevím, mám ascend g300 rok a třičtvrtě a jede bez problémů. Aktualizace posílali stále, ale verzi 4,0 jsem nestahoval, stále jedu na 2.3.6., protože na 4.0. je už slabý a mnoha lidem se telefon seká. Za mě tedy spokojenost, telefon má odolné sklo, zatím ani jeden škrábaneček, nosím ho v kapse s klíčema, nic nevrže, nic nepíská... Jinak manželce a dceři jsem kupoval zopo C2 a jsou spokojené, telefony jsou krásné, rychlé a za 5tis kus včetně dopravy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.