Nejste přihlášen/a.
Zdravim vlastim galaxy s4 chci e zeptam co to znamena ROm co Flash telefonu?
k cemu je to dobre klady zapory?co se da pokazit?nejaky vliv na zaruku?
Stačí napsat do google...
androidmarket.cz/... - root
androidmarket.cz/... - ROM
Flash je nahrávací program ROM.
Jinak jde vidět že o tom absolutně nic netušíš, nepouštěj se do toho nebo si ten mobil zkurv.š a ano příjdeš o záruku.
No tak koukam ze se jedna temer co nepotrbuji myslel jsem ze se jedna neco jako Kdyz FLASHNES PSP jako ze muzes davat hry,ale tady to vypada na hloubejsi SOFWER. upravy vyrobce co se tyce mazani a upravovani slozek co je dane od vyrobce,proste muzes mazat mazat az se smaze vse a zesereseto chapu to dobre?jinak myslim si 3 hodinky studovani a bylo by nikdo ucenej z nebe nespadl.
Jinak sam jsem to GOOGLIL ale nemohl jsem najit presne k cemu je to dobre a spatne
Ano ten root vlastně povolí, že můžeš dloubat hlouběji do systému. Poté ti dam jdou aplikace co potřebují root, mazání aplikací co jsou k ničemu předinstalované. Doporučuji radši koupit nějaký levný smartphone, který má velkou komunitu, napřklad ZTE blade a na něm se učit.
jojo, zte blejd... to je dobrá hračička na takové nesmysly... Nato že je to staroch, tak s novou romkou dokáže dobře posloužit i dnes Ikdyž tolikrát sem klepal zubama jestli po nahrátí nové romky naskočí xDDD spravný adrenalin.
U S4, pokud otom nic nevíte tak si stím nehrajte,,, velice snadno se z telefonu dá udělat těžítko na stůl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.