Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký odšťavňovač vybrat

Od: climb* odpovědí: 4 změna:

Vážení, poraďte který odšťavňovač na ovoce a zeleninu z hlediska :

- spolehlivostí,

- výtěžností (% obsah šťávy z daného produktu ),

- většího vkládacího otvoru ( např. celého jablka ),

- s minimálním 30 min. jednorázovým provozem,

- jednoduchou denní údržbou ( mytí jednotlivých dílů )

- obsah šťávy minim. 1 l

se pro domácní použití se jeví jako nejvhodnější.

Děkuji za rady! Zatím jsem na "netu" objevil různé tipy viz. Catler JE 4010, Zellmer apod., ale nevím kde by dané zboží bylo k prohlédnutí v kamenném obchodě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

privratsky*
hodnocení

0x

Koupit výhradně šnekový.

Odpad je téměř suchý a výtěž.max!

troja*
hodnocení

0x

Podívej se na jupiter.odstavnovac.cz/... Mám jen základní sestavu motor-masomlejnek-odšťavňovač, neboli tuti-fruti. Zpracováno pohodlně několik kbelíků rybízu - výtěžnost perfektní. Pro příští rok provedu úpravu na výtok št´ávy, který není dostatečně dlouhý. Celá jablka ale nelze zpracovávat, vstupní otvor je jak na masovém mlýnku. Nakoupeno přes internet dovezeno a zaplaceno kurýrní službou. Jsem spokojený. Ahojas Troja

doplněno 08.11.08 22:25:

Nějak je tady toho moc

Jupiter motor (86/...
Systém Jupiter představuje univerzální řešení pro všechny moderní kuchyně. Stavebnicový systém se spolehlivou motorovou jednotkou zaručuje vysokou flexibilitu při zpracování potravin, díky možnos...
4.725,- Kč

Combilis na bobul/...
Specializovaný odšťavňovací nástavec Jupiter Combi press v krátké době připraví čerstvou, zdravou a chutnou šťávu i posilující dřeň z kořenové, listové i plodové zeleniny a travnatých výhonků. Zajistí...
4.265,- Kč

pppqqq*
hodnocení

0x

Měl jsem podobné požadavky, lisový odšťavňovač jsem nechtěl kvůli malému vstupnímu otvoru a větší náročnosti čištění. Osobně mohu doporučit MAGIMIX LE DUO PLUS XL, viz www.juicers.cz/sh/... Výborně zvládá měkké plody (zkoušel jsem např. hrušky, rajčata, pomeranče - vše s minimálním odpadem), u kterých si můžete zvolit, zda chcete šťávu hustou (pyré) nebo čirou. Vstupní otvor oválný cca 9x7 cm (jablka krájím na poloviny a odděluji stopky). Výhodou jsou nízké otáčky a tedy málo pěny, vyšší trvanlivost a chuť šťávy. Další výhodou je citrusovač - zvláště v případě pomerančů, u kterých při klasickém odšťavnění rozemelete i jadérka, čímž šťáva získá hořkou příchuť. Nevýhodou je v případě plodů s vyšším odpadem nutnost průběžně čistit sběrný koš přiloženou špachtlí, což je záležitost asi na 30 sekund. Přístroj zvládá asi hodinu kontinuálního odšťavňování, pak jej tepelná pojistka vypne (asi na půl hodiny). Motorová část je poměrně těžká. Firma Juicers umožňuje během prvních 14 dnů používání přístroj bez udání důvodu vrátit, dávají 5 let záruky na přístroj, na motor 12 let.

freshjuice
hodnocení

0x

Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného odšťavňovače či citrusovače. Na rozdíl od konkurence se nezabýváme pouze prodejem, ale i pronájmem a půjčováním technologií na výrobu čerstvé ovocné či zeleninové šťávy, prodejem již použitých technologií s výraznými slevami, dodávkou surovin na výrobu fresh juice za velkoobchodní ceny atd. Bližší informace naleznete na našich webových stránkách http://www.freshju­ice.cz

Případně Vás rádi osobně uvidíme v naší společnosti, v Brně, kde Vám ochotně všechny přístroje ukážeme a společně Vám pomůžeme vybrat ten nejvhodnější přístroj pro Vás.

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]