Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung GT S5610

Od: bezrad odpovědí: 4 změna:

zdravim,

zkousel sem hledat na netu ale nepodarilo se proto pisi sem.

mam samsung GT S5610 a pri vytvareni seznamu hudby ve formatu .mp3 nenacte nektere skladby. Konkretne: chci nacist skladby dle interpreta nebo alba a mam tento problem, soubory mam ulozene na microkarte v telefonu a tam je vidim vsechny, kdyz je nactu v aplikaci hudba do seznamu, at ut podle interpreta nebo alba (to vidi) tak nacte jenom nektere skladby. Kdyz sem na PC editoval tyto atributy ve winapu a nasledne to kontroloval i ve vlastnostech/podrobnosti tak maji vsechny skladby stejne atributy (nazev skladby se samozrejme lisi), ale telefon nacte jenom nektere skladby...

fakt nevim co stim...

DIKY za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jen to zkusím - nemají ty nenačtené skladby český název, resp. zda není problém v rozpoznání českých znaků? Zkuste se vyvarovat háčků a čárek v názvech skladeb. Ale, je to jen spekulace. Zdravím!

doplněno 26.02.14 09:55:

Já mám jiný mobil, ale vyřešil jsem to takto. Udělal jsem si v PC složky a do nich jsem si zkopíroval MP3 z originálního úložiště. Potom jsem soubory MP3 přejmenoval číselně, aby byly srovnány tak, jak je chci přehrávat (řazeno podle názvu). V programu EasyTAG jsem je hromadně načetl a zcela vyčistil informace v souborech MP3. Potom jsem tyto složky přesunul na kartu v mobilu (přes kabel USB). Načítá se a přehrává vše. Takže, např.

je složka AC_DC a v ní soubory 001.mp3 až 010.mp3 (všechny mají čistý TAG). Ještě si zkontrolujte, zda jsou ve Vašem případě všechny koncovky souborů MP3 stejně velkým písmem - tedy, zda není něco s koncovkou "MP3" a něco s koncovkou "mp3". Více už asi neporadím.

doplněno 26.02.14 10:48:

bezrad - já si mohu v mobilu zvolit "přehrávání skladby" nebo "vše ve složce". Potom, když otevřu složku a dám přehrávání první skladby, tak se přehrávají i další v oné složce.

Ale, já jsem nenáročný, informace v TAG nepotřebuji a hlavně, že to hraje (stejně tam je jen hudba, kterou znám a informace mám v originální MP3).

bezrad
hodnocení

diky

ale bohuzel tim to neni skladby maji pouze ciselne nazvy, pouze cislo skladby.

budu rad i za odkazy na fora ci jine diskuze me se zadne s timto problemem nepodarilo najit.

DIKY

bezrad
hodnocení

reakce na doplněno 26.02.14 09:55:

takto jsem to mel nez sem zacal doplnovat album a interpreta, protoze kdyz jsem to do tel pomoci USB kabelu nakopiroval tak vsechny videl jako neznamy interpret i album a nebylo mozne si vytvorit seznam tak aby mi tam hralo to co chci, proto jsem zacal doplnovat ty TAGY aby to tel poznal ale bohuzel nepozna vsechno tak jak potrebuju. Jo a kdyz najedu do te prislusne slozky kde sou skladby tak je normalne vidi a jdou i prehrat (tak ze souboru nic neni) ale bohuzel pouze jednotlive a to je k nicemu...

kdybych si mohl seznam vytvorit tak ze najedu na prislusnou slozku tak bych toto vubec neresil pac slozky mam pojmenovane poradne. Zatim jsem vsak neprisel zda to vubec jde, ale myslim ze ne a proto se mazu s timto...

ta pripona je vsude stejna

Fakt jsem z toho jelen...

DIKY

bezrad
hodnocení

reakce na doplněno 26.02.14 10:48:

to prave u me nejde jinak bych sem vubec nepsal :) ale stejne DIKY du zkouset daaal a daaal :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]