Dobré ráno, na internetu jsem viděl video, ve kterém "chlápek" ovládal například světla hlasem. Pomocí Google Now řekl příkaz, který přez několik spolupracujících aplikací poslal příkazy do přístroje, který zapnul lampu atp.. Aplikace s potřebnými profily a nastaveními připravené mám. Hledal jsem, a našel americkou firmu, která tyto přístroje a sady prodává. Zajímalo by mě, zda někdo nezná nějakou firmu i blíže k Čechám,nebo jestli by to nešlo nějak udělat i bez nějaké sady. Aplikace které používal: Tasker(používám dlouho), Google Now, Autovoice. Děkuji za případné nápady či jen odkazy
Zdravim,kdysi jste mi pomohl tak si najděte ELKO e.p. Vyráběli jsme tam ovládání spotř.hlasem např.světla,teď se všechno zaměřuje na ovládání mobilem.Prodávají se různé sady tak tam napište určitě poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.