Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký satelitní komplet s TT

Od: boda* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu.Chci koupit satelitní komplet s TT kartou.Poradí mi někdo dobrou značku a typ.Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Špičkový přístroje dělá Vantage,jednoho mám a neměnil bych,jinak komplet bych nekupoval,chce to koupit zvlášť protože většinou je to tlačený cenou*plac*.

doplněno 01.11.08 19:38:

Jo a bude muset mít dekodér Cryptoworks

hodnocení

0x

záleží jestli chcete platit a za placené, nebo jen základní asi 13 československých program, zdarma.

Taky jsem minulý týden viděl asi 30 českých a NEPLACENÝCH programů na THOR 23

Mám strong 6500 za 4900 komplet jen namontovat natočit a OK

03.11.08 21:08

THOR 23?

samozřejmě že thor 23 neexistuje, napsal jsem to schválně, páč jsem to viděl v nastavení u kámoše. Ale nikde jsem nenašel THOR 23. Jedině max thor 5. Je mi divné, že nic neplatí a jde mu i HBO česky a mnoho dalších...

asi za 2000 Kč?!?!?!?!?!?!

j9807

Je to jednoduché v satelitnom prijmači je nainštalovaný program ktoý nahrádza DIGI TV KARTU. Programi sa síce dajú sledovať bez platenia je však potrebné niekolkokrát v priebehu roka zmeniť kód.

wlassta*
hodnocení

0x

ja mam strong 6505,spokojenost,jde oto si zvyknout na ovladaci menu .dal sem za nej 5000kc, a kamos mi ho montoval a rikal ze se necha sehnat i za 3500,ze sem vul...*hej*

kajinek
hodnocení

0x

Spostu lidi by chtelo experimentovat a pak splacou na vydelkem a stejne prejdou na Skylink (Gital). Dporucuji zakladni komplet videotech.cz/...

Mam ho doma, dodali hned druhy den. Funguje jak ma, obraz dobry a hlavne bez problemu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]