Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Chci koupit satelitní komplet s TT kartou.Poradí mi někdo dobrou značku a typ.Děkuji.
Špičkový přístroje dělá Vantage,jednoho mám a neměnil bych,jinak komplet bych nekupoval,chce to koupit zvlášť protože většinou je to tlačený cenou.
Jo a bude muset mít dekodér Cryptoworks
záleží jestli chcete platit a za placené, nebo jen základní asi 13 československých program, zdarma.
Taky jsem minulý týden viděl asi 30 českých a NEPLACENÝCH programů na THOR 23
Mám strong 6500 za 4900 komplet jen namontovat natočit a OK
samozřejmě že thor 23 neexistuje, napsal jsem to schválně, páč jsem to viděl v nastavení u kámoše. Ale nikde jsem nenašel THOR 23. Jedině max thor 5. Je mi divné, že nic neplatí a jde mu i HBO česky a mnoho dalších...
asi za 2000 Kč?!?!?!?!?!?!
Spostu lidi by chtelo experimentovat a pak splacou na vydelkem a stejne prejdou na Skylink (Gital). Dporucuji zakladni komplet videotech.cz/...
Mam ho doma, dodali hned druhy den. Funguje jak ma, obraz dobry a hlavne bez problemu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.