Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje stahovani u samsungu galaxy s4 mini

Od: marcakuca* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, potřebovala bych pomoc. Mam samsung galaxy s4 mini a kdyz chci neco stahnout, jakykoliv soubor, tak to napise internet se zastavila a nebo ze to nejde stahnout. Zkousela jsem i jiny prohlizec a ta sama chyba a dela to jak pres wifi tak i internet v mobilu. Predem dekuji za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, a máte nastaveno, kam se mají soubory stahovat a ukládat? Zdravím!

doplněno 24.02.14 22:43:

Také se podívejte, zda je dostatek místa (paměti) v tom vybraném úložišti, kterým je např. paměťová karta.

doplněno 24.02.14 23:07:

Zkuste stahovat jen hodně malé soubory, zda se to podaří. Jinak, nevím. Patrně je něco špatně nastaveno nebo je stahování nějakým programem blokováno. Zkuste si i nainstalovat třeba jiný prohlížeč nebo vymazat paměť a cookies v tom současném či vymazat (uvolnit) mezipaměť celého mobilu. A zavřít (ukončit) nepotřebné aplikace.

doplněno 25.02.14 08:02:

iv - ten restart do Továrního nastavení udělá v podstatě to samé, co jsem napsal.

Tedy, vše vyčistí a ukončí - potom mobil funguje jako nový.

marcakuca*
hodnocení

Mista v pameti mam dostatek. Vim, kam se mi to uklada, ale zmenit misto ulozeni to neumim. A ono se to nezacne ani stahovat zmacknu stahnout a internetovy prohlizec se vypne .
iv®
Delalo mi to stejne. Dokonce jsem byla rozhodnuta tlf vrátit. Pomohlo mi restart do tovarniho nastaveni. Od te doby nemám sebemensi problém.
eva27
Muzu se zeptat, kde se to tak da prenastavit? A co vse se tim smaze? Dekuji

eva27
hodnocení

0x
Ahoj, jak jsi to nakonec vyresila? Deje se mi to same...a nevim, co s tim :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]