Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jiného? nebo jak pokračovat

Od: anges* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, před rokem a pů jsem si zakoupil mobilní telefon sony xperia miro mobil stál 4000 tis. Už jsem ho měl 5 měsíců a spadl mně na dlažbu cca z jednoho metru. display byl prasklý atak jsem dal opravit na mnoho prodejnách mi řekli že s tímto telefonem mají problém. Nakonec jsem našel opravdu dal jsem to tam... a vše bylo oká. Po 2 měsících se pod displejem začal bjevovat prach a display (sklo) bylo nadzvedlé... po druhé jsme ot tam šel dát on mi to vyčistil... přinesl jsem si to domů a kryt nešel zavřít (něco tam prasko) a display(sklo-to horní) se stále hýbalo (nepřijde mi to normální)... dal jsem to tam on mi to v pohodě udělal i ten zadní kryt a říkal, že to horní sklo je tam taková lepící páska která drží proto se to hýbe... :) no a tak jsme chtěl napsat doma sms a nefungují mně strany na klávesnici obrazovcé prostě na jednu kliknutí to nereaguje... :( musíte na to kliknout 5x a to docela dost naštve! když chcete psát zprávu nebo hledat něco na netu! už mně to dost štve mu to tam dávat furt! ... jaks e mam zachovat mam mu to tam dát? uvažuji o tom že po opravě když bude vše funkční tak ho asi prodám...(nevyhovuje mi je docela pomalý) mobil je jako nový má jeden škrábanec po pádu, ale ten není tak viditelný za kolik korun bych ho mohl prodat? uvažuji o ceně 3300,-Kč ... jaký jiný telefon bych mohl pořídit mate někdo nějaké zkušenosti? chtěl bych aby měl wi-finu, foták, led svítilnu, android 4 a více ... seženu takový za 3000 kč? budu rád za vaše rady děkuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uvažovat můžeš do aleluja,s tím,co tady píšeš,je prodejný tak za 800,- Kč.

doplněno 24.02.14 20:47:

Takhle od pasu ti to neřekneme,taky záleží na tom,nakolik jsou ty opravy vidět.

Už ho máš nějakou dobu a za tu dobu technika pokročila dopředu a ceny spadly dolů.

Zkusit třeba přes inzerci to samozřejmě můžeš.

Jako první akci bych ti doporučil,pokud je u vás ve městě nějaká prodejna,bazar mobilů (nemyslím ofiko prodejny operátorů),abys tam zašel a zeptal se na výkupní cenu.Prodejce by pak tvůj mobil nabízel k prodeji o cca 500,- Kč výš.

Tak se dostaneš do obrazu,jakou má ten mobil reálnou hodnotu.

doplněno 24.02.14 20:48:

To pětikilo navíc jsem asi lehce přestřelil,počítej spíš 350,- Kč.

hodnocení

0x

Chtěl bych vidět toho blázna, co za ten telefon dá 3300,-, když si za tuto cenu může pořídit nový s plnou zárukou. Pokud ten telefon bude jinak naprosto v pořádku a s kompletním příslušenstvím, viděl bych to tak na tisícovku.

anges*
hodnocení

(display už plně funguje) ;)
Dobrá a když bysme to brali jako je telefon který má 1 škrábanec.. display je nový plně funkční bez škrábance... příslušenství je kompletní... dodám + ochranné pouzdro
tak mně neříkejte, že bych ho neprodal aspon za 2500 Kč

Telefon někdo koupí max do 1500. Pred 2 měsíci jsem koupil za 2.500 Galaxy S2 a to už je něco naprosto jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]