Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čim nahradit kryt na čidla

Od: majlik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

poradí mi nkědo čím bychmo nahradit tento kryt na čidla?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

8x miska pod květ/...

+ závitový tyč 3-5mm + několik matek.

celkem za 60kč

+ 30minut vlastní práce

doplněno 24.02.14 13:50:

Tak jasně že by to mělo být bílé.

V tom regálu kde je hnědá miska, bude i bílá... stejně tak závitovka by byla lepší nerez než obyčejná.

To jsou už detaily, které si snad každý uvědomí.

doplněno 24.02.14 15:04:

Kde že se na tom bude držet prach?

Čim nahradit kryt na čidla

majlik
hodnocení

Mám na mysli tento kryt: postimg.org/...

tomasek*
hodnocení

0x

Dobrý den.
Záleží na tom, jakého průměru to má být. První co mě napadá, je koupit několik lahví ochuceného mléka Müller (nebo něco s podobnou lahví - třeba acidofilní mléko apod.). Z toho odřezat dna a poté jich několik na sebe naskládat. To "proložit" tak dvěmi nebo čtyřmi tyčemi (nejlépe plastovými) - pohrát si nejspíš s tavnou pistolí...

doplněno 24.02.14 13:05:

requied: ano, miska pod květináč je také dobré řešení. Ale měla by být bílá. Předpokládám, že se jedná o čidlo teploměru. Standardně se teplota a vlhkost měří v takový "budkách", které jsou ve výšce 2 m nad zemí a ta budka musí být bílá (aby se co nejméně (nebo vůbec) ovlivnilo samotné měření.

jerr21*

Nekde na webu jsem videl misky pod kvetinac (nejlepe plastove :) ) nastrikane stribrnou barvou kvuli slunicku, nasunute na stredove plastove trubce - slo by to?

majlik
hodnocení

No s těmi tácky pod květináč, to mě také napadlo, ale problém je v tom, že jsem nikde neviděl bílé a hladké, vždy jsou nějak zdobené a to znamená, že s ena tom bude docela dobře zachytávat prach :( Není možné někde koupit přímo ten komín?

Ano bude to na meteo stanici, kterou si stavím sám. V komínu budou umístěné 2 čidla. První pro měření teploty a tlaku a druhé pro měření vlhkosti a teploty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]