Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí mi nkědo čím bychmo nahradit tento kryt na čidla?
+ závitový tyč 3-5mm + několik matek.
celkem za 60kč
+ 30minut vlastní práce
doplněno 24.02.14 13:50:Tak jasně že by to mělo být bílé.
V tom regálu kde je hnědá miska, bude i bílá... stejně tak závitovka by byla lepší nerez než obyčejná.
To jsou už detaily, které si snad každý uvědomí.
doplněno 24.02.14 15:04:Kde že se na tom bude držet prach?
Dobrý den.
Záleží na tom, jakého průměru to má být. První co mě napadá, je koupit několik lahví ochuceného mléka Müller (nebo něco s podobnou lahví - třeba acidofilní mléko apod.). Z toho odřezat dna a poté jich několik na sebe naskládat. To "proložit" tak dvěmi nebo čtyřmi tyčemi (nejlépe plastovými) - pohrát si nejspíš s tavnou pistolí...
requied: ano, miska pod květináč je také dobré řešení. Ale měla by být bílá. Předpokládám, že se jedná o čidlo teploměru. Standardně se teplota a vlhkost měří v takový "budkách", které jsou ve výšce 2 m nad zemí a ta budka musí být bílá (aby se co nejméně (nebo vůbec) ovlivnilo samotné měření.
No s těmi tácky pod květináč, to mě také napadlo, ale problém je v tom, že jsem nikde neviděl bílé a hladké, vždy jsou nějak zdobené a to znamená, že s ena tom bude docela dobře zachytávat prach Není možné někde koupit přímo ten komín?
Ano bude to na meteo stanici, kterou si stavím sám. V komínu budou umístěné 2 čidla. První pro měření teploty a tlaku a druhé pro měření vlhkosti a teploty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.