Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s kompaktem Nikon Coolpix P330? Jeho specifikace mě lákají na to že to je klasický digitální kompakt. Hlavně mě zajímá jak vypadají fotky s ISO Hi1 , Hi2 což je kolem ISO 12300. A také jak vypadá fotka s 60ti sekundovou uzávěrkou. A také mě prosím řeknete jestli jste sním spokojeni. Díky.
Pokud se jední o foto s ISO 12300 tak je to použitelné, ale ne zázrak, to se ale čekat nedá u žádného fotoaparátu. Čas 60 sec na stativu spuštěný samospouští je zcela bez problémů, jinak to ani nejde. Pokued ovšem nebyl myšlen čas 1/60 sec to pak je bezproblémová fotka z ruky. Celkově mohu pouze doporučit v porovnáná cena - výkon - velikost se špatně hledá lepší volba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.