Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Mám dilema mezi 2 mobil.telefony.Poradíte mi prosím,jaký z nich je lepší?..Všude na internetu hledám články a recenze a pořád se nemohu rozhodnout.
1. ZTE Blade G
2.Sony Xperia Miro
Klidně mi sem napiště váš názor..popř. zkušenosti s dotyčným telefonem či značkou.
Předem Všem děkuji za snahu a pomoc!
Za mě ZTE. Sice ani jeden z nich není nic moc, ale Sony má jen jednojádrový procesor na frekvenci 800 MHz, takže bych od něj moc svižnosti neočekával. Paměť 512MB (u obou) lze považovat za naprosté minimum. ZTE také vede v úhlopříčce a rozlišení displaye a má novější verzi OS Android.
Takže který je lepší? ZTE
Osobní zkušenost nemám ani s jedním
doplněno 07.04.14 23:49:Na druhou stranu na ZTE čtu dost negativních recenzí, takže ten bych si asi taky nekoupil. Asi moc nepomůžu, ale já bych si koupil telefon úplně jiný
odpověď je jednoduchá, lepší je ten co je odolnější. Podle mě by to měl bát ZTE. Ale pro slečinky je asi lepší sonak.
doplněno 08.04.14 20:15:taky jsem dlouho hledal,a myslím, že by vás možná zaujal htc wildfire s, dnes jsem jej viděl u jedné slečny a ona i telefon vypadali poměrně dobře . jde ale o model co se už neprodává. V bazarech bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.