Nejste přihlášen/a.
mam jeden problem.moja chladnicka ma zvlast mraziak a prestala mi chladit uplne vypol jeden motor co ide pre chladnicku mraziak ide v pohode tak som vymenil termostat z druhej chladnicky ktora chladila ale vyfucal jej freon ale kym isla termostat jej fungoval ok tak by mal byt ok no ten moj termostat mal 4 vyvody a ten meneny ma len tri aj ked stvrty ma tiez no to je uzemnenie dva vyvody na jednom pliesku a mne zostal jeden modry kabel ktory isiel tusim na svetlo ci na vypinac tusim .svetlo aj vypinac osvetlenia som nezapajal len cisto ten termostat jedno uzemnenie a cierny a hnedy kabel a chladnicka ide stale vypne sa len ked ju dam do nuly no vzapeti sa hned opat rozbehne kompresor.niekedy ho zapne hned niekedy asi po 3minutach no mrazi nechladi .kapilaru som strcil za tu chladiacu platnu co je v chladnicke.originalna bola len hola trubicka no tato je v buzirke len koniec je obnazeny no myslim ze v tej zime by to malo vypnut aj tak nie?vie niekto poradit co treba urobit aby prestala mrazit. namrznuta nieje len proste v nej vsetko zamrzne a kompresor pre chladnicku ide stale.dik za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.