Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android na s5230

Od: sekal odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám telefon S5230 zrovna jsem se dočetl že snad jde na něj naistalovat systém android, což bych i uvítal.Myslí se to tak že musím přehrát dosavadní firmware nebo je to jen jako aplikace v naistalovaná na stávajícím firrware? Funguje i po té všechno jako doposud nebo se to seká a polovina věcí v telefonu nefunguje. Co ktomu bude vše potřeba atd. Děkuji za vaše názory a rady jak na to . Jestli to má vůbec cenu a bych zas vzapětí nedával složitě telefon do puvodního firmware.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Údajně to opravdu jde, ale vzhledem k miniaturní vnitřní paměti a kapacitě RAM 102MB bude systém naprosto nepoužitelný, takže bych to osobně ani nedoporučoval.

Na youtubu jsou videa, můžeš se podívat jak to asi funguje/nefunguje. Je tam i návod

sekal
hodnocení

...no právě tohle video jsem viděl. Přišlo mi zněj že něco zmačkne a čeka "minutu" než to vůbec zareaguje. Což je u mě nepoužitelné. Proto jsem taky založil dotaz co jak... protože na videu nic popsano a vysvětleno není.

návod včetně odkazu na download programu je v popisu videa ;) ale jak říkám, ani bych to nezkoušel, na takovém "železu" Android ani plynule běhat nemůže.

sekal
hodnocení

hmm taky to tak vidím, že to nemá cenu do toho vrtat a zadělávat si na problém. Jinak dík za komentář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]