Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5300 - blbne paměťová karta

Od: vici* odpovědí: 4 změna:

Ahojky všem,prosím o radu.Mám telefon nokii 5300 a začla mi blbnout paměťová karta.Píše mi to pořád že není sformatována,když ji s formátuji tak mi to zas pro změnu napíše že mám nebo nemám pamět.Dělásí co chce.Přitom je prázdná.Nevím co s ní dále.Chci si na ní uložit hudbu a nemůžu.Prosim poraďte mi co mám dělat.Předem všem díky za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus ji otestovat v jiném mobilu nebo čtečce, jestli je OK.

jezinka*

A zkuste se podívat,zda-li nemá poničené kontakty karta, popř. mobilní telefon.

martiiiinek23*
hodnocení

0x

Jde pokud se nepletu o Micro SD! Doporučuju nejdříve v aparátu zkusit jinou kartu!

ať víš jestli není problém v aparátu!

Pak doporučuju připojit k PC kabelem , zadat přenos dat , Karta by se měla v PC zobrazit jako výměnný disk!

pak dát kontrolu tohoto "disku" , defragmentaci, a nakonec formátovat! Pokud bude zlobit i pak,zkusil bych profouknout a očistit slot pam.karty!

A kdyby pořád nic,tak otevří t okno a ... ... ... *smich*

rabi
hodnocení

0x

Po měsíci od koupení mi to blbo uplně setjně *smich* nic s tím nešlo dělat tak mi ji vyměnili:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]